Diskusija:2009. gads sportā

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Nedomāju, ka ir tik svarīgi pieminēt katru spēli olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā. Cita lieta - pierakstīt, kuras valstis kvalificējās. --SpeedKing (runāt) 14:00, 10 februārī, 2009 (UTC)

Bija jau tikai trīs finālspēles ... domāju, ka netraucē. --Digital1 (uzrunāt) 16:19, 10 februārī, 2009 (UTC)
Šis tomēr ir gads sportā kopumā, nevis tikai Latvijā, un, ja sāksim pierakstīt katru šādu spēli, raksts vēl pirms vasaras kļūs par garāko visā latviešu Vikipēdijā. --SpeedKing (runāt) 16:29, 10 februārī, 2009 (UTC)
Nepiekrītu, jo Pasaules čempionātams hokejā, Hokeja čempionātam Olimpisko spēļu ietvaros un Rīgas Dinamo ir atsevišķi raksti, bet šīs spēles bija ļoti svarīgas un nekur citur netiks ievietotas. Negribu lai šī informācija pazūd. Tāpat, bez bobsleja, citu faktu pagaidām divu mēnešu laikā šajā rakstā nav. --Digital1 (uzrunāt) 16:40, 10 februārī, 2009 (UTC)
Tas ir diezgan pašsaprotami, jo tu šo rakstu izveidoji un pagaidām esi vienīgais, kas tam ir veicis labojumus. Manuprāt, šāda informācija, ja vispār ir jāatstāj, ir jāpievieno rakstam par 2009. gadu Latvijā. --SpeedKing (runāt) 19:23, 10 februārī, 2009 (UTC)
Varbūt, bet pārējos gados sporta notikumi ir tikai sporta rakstos, nevis gadu rakstos. Var jau izveidot 2009. gads sportā Latvijā, bet tad tie raksti būs tukši. Es neprotestēju tādēļ, ka es to uzrakstīju, es darīju tā, kā tāda veida informācija iepriekš tikusi sortēta un viena notikuma dēļ ir neloģiski speciāli veidot riteni no jauna. Ja tajā rakstā būs nenormāli daudz informācijas, tad jā, var sākt kaut ko domāt un mest ārā, bet sporta raksti parasti ir pustukši un tāpat būs arī ar šo. Tad jau taisam to rakstu ciet un veidojam rakstu 2000. gadi sportā ... ja jau, tad jau ... --Digital1 (uzrunāt) 21:33, 10 februārī, 2009 (UTC)
Tik žēlabaini aprakstīts - es šķiet dzirdēju ka Digitalam lūpiņa uzmetās. Principā SpeedKingam taisnība - protams, ka nozīmīgi, ka Latvijas brauks zaudēt visiem olimpiskajās spēlēs, bet nu tik detalizēti rakstīt īsti nav glīti. --Krishjaanis 21:42, 10 februārī, 2009 (UTC)
Vai tiešam Jums nepielec, par ko pāris reizes esi lidojis no šejienes arā? :) --Feens 15:52, 11 februārī, 2009 (UTC)
Kaut kāds sviests. Pirmo reizi redzu, ka ir slikti rakstīt detalizēti.
[OFFTOPIC] Starp citu, apbrīnoju tavu pesimistisko raksturu un domu gājienu kopumā Kriš, liekas dzīvē tu esi vnk unikāls cilvēks ... gribētos dzīvajā redzēt, kas tu esi par riekstu! Varbūt uzaicini mani draugos, vai vismaz apskati manu profilu .. gribu apskatīt tavu portretu! (kaut gan nebrīnītos, ja tu nebūtu draugos, jo tā ir valdības lobēta datu banka ar domu kontrolēt publisko apziņu) :D --Digital1 (uzrunāt) 22:04, 10 februārī, 2009 (UTC)
[[ja jau oftopiks...]Nu re - es uzskatu ka tu esi vientiesīgs idiots, tu uzskati ka es esmu kaut kāds kiber-šizītis - vismaz par to mēs esam novienojušies. Redzi, visi pasaulē nevar atbilst taviem saulainajiem cilvēces modeļiem vai arī ko nu tu esi savā prātā sagudrojis, brīdi kad varbūt tavas smadzenes paaugsies līdz tavam fiziskajam vecumam varbūt arī tu to apjēgsi. P.S. Tu taču te vienreiz blatoji ka tev esot piejamas kaut kādas šikās datubāzes? Ej un meklē mani, stalker, ja jau tevi tas tik ļoti interesē. --Krishjaanis 07:23, 11 februārī, 2009 (UTC)

Par rakstu - protams, ka nav slikti ja raksta detalizēti, taču 3 spēļu rezultātus pierakstīt kā mega 2009. gada sporta notikumus ir pastlbi. Ja jau tik ļoti gribās to informāciju, taisi kaut kādu apakšlapu 2010. gada olimpiskajām spēlēm un liec tos spēļu rezultātus cik vien detalizēti vēlies. --Krishjaanis 07:46, 11 februārī, 2009 (UTC)

Acīmredzot tu esi tāds cilvēks, kurš sevi vienmēr uzskatīs par nedaudz gudrāku par pārējiem un kura viedoklis ir svarīgāks un pareizāks par pārējo viedokli (pazīstu tādu cilvēku tipu, ar kuriem, par da jeb ko, strīdēties ir bezjēdzīgi). Ja jau tu pats tam notici, tad dzīvot gan ir vieglāk, tas ir fakts... Zini Krišjāni, ja tas tiešām ir tavs vārds, Latvijā ir 727 Krišjāņi, un neko vairāk par tevi nezinot, ir grūti tevi atrast ... tagad vari pasmaidīt apmierinātībā. Davai nelauzies, ieliec savu bildi, lai varu tevi apskatīt. Tev nav no kā raustīties, protams, tādā ziņā būsi daudz ierobežotāks turpmāk braukt visiem pēc kārtās virsū, jo kāds tevi varēs atpazīt, bet tas jau ir cits stāsts. --Digital1 (uzrunāt) 14:19, 11 februārī, 2009 (UTC)
Digital1, man šķiet, tu pārāk iespringsti uz to pasākumu ar lietotāju personībām. Latvijā darbojas Personu datu aizsardzības likums un Valsts datu inspekcija, bet ne jau par to ir runa. Vikipēdijas lietotājiem ir tiesības būt anonīmiem, ja viņi to vēlas. --Papuass 14:35, 11 februārī, 2009 (UTC)
Neiespringstu, gribējās iepazīt šo tīrradni tuvāk. Bet anyway, lai paliek , nav tik svarīgi ... ;) --Digital1 (uzrunāt) 15:04, 11 februārī, 2009 (UTC)
Saulstariņ Digital1 tev kļūda ielavījusies kurš sevi vienmēr uzskatīs par nedaudz gudrāku, pareizāk būtu kurš ir daudz gudrāks Pie tam mēs esam tikušies tāpēc nevajag te sprēgāt ar Davaj, come to the ring motherfucker līmeņa uzsaucieniem. Gan par tevi, gan arī par pārējiem aktīvajiem vikipēdistiem es zinu pietiekoši, lai zinātu ar ko es varu sprēgāt un ar ko nē. --Krishjaanis 15:10, 11 februārī, 2009 (UTC)
Kādēļ tu visu uztver tik ļoti saasināti. Tu mani esi pārpratis, man nav padomā nekāds "Davaj ... come on", vienkārši gribu iepazīt cilvēkus ar kuriem kopā darbojos Vikipēdijā. Un ko tu domāji ar ".. Pie tam mēs esam tikušies"? --Digital1 (uzrunāt) 15:41, 11 februārī, 2009 (UTC)
To pašu par saasinātu uztveri var jautāt tev. Jā, mēs esam tikušies. Varbūt beidzot nomierināsies? --Krishjaanis 16:16, 11 februārī, 2009 (UTC)
Krišjānis P. --Digital1 (uzrunāt) 16:20, 11 februārī, 2009 (UTC)
Turpini vien tādā garā nelaimīgais, redzēsim cik tu tālu tiksi. --Krishjaanis 07:28, 12 februārī, 2009 (UTC)