Diskusija:Adžārija

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Uzrakstīts hronoloģiski gana labi, tikai nav saprotams, kādēļ tiek izmantota Maskavā lietota terminoloģija attiecībā uz Gruziju. Kāpēc nav minēts par milzīgo korupciju Adžārijā, kas pastāvēja līdz 2004. gadam? Kādēļ nav minēts, ka tieši tāpat kā Dienvidosetijā un Abhāzijā , Adžāriju faktiski stimulēja un atbalstīja Krievija? Kādēļ nav uzrakstīts, ka Adžārijas prezidenta Abašidzes dēls Abašidze jaunākais bija Batumi mērs, kurš bija plašāk pazīstams ar līdzīgiem paradumiem, kādi ir šodienas Čečenijas prezidentam Kadirovam? Kādēļ netiek minēts, ka līdz Saakašvili ievēlēšanai Adžārijā faktiski pastāvēja klanu sistēma? —Šo komentāru pievienoja 85.254.4.8 (diskusijadevums).

Cilvēk, ja jūti, ka raksts ir sūnains vai arī ka tur trūkst kaut kā, tad izmanto vienreizējo Vikipēdijas iespēju un izmani rakstu, pievienojot to, kas tavuprāt tur trūkst. Vajadzētu apmēram 15~20 minūtes, lai to trūkstošo informāciju pievienotu. Cik noprotams no komentāra, tad par Adžāriju zini vairāk nekā vidējais latvieties vai vidējais vikipēdists. --Krishjaanis 08:14, 25 augustā, 2008 (UTC)
Protams, ņemot vērā, ka katram apgalvojumam ir jābūt ar atsauci uz autoritatīvu avotu (ja apgalvojums ir strīdīgs vai netradicionāls). Veiksmi darbā. --Kikos 08:28, 25 augustā, 2008 (UTC)
Tāpēc, ka te ir enciklopēdija, kurai jādod pamatinformāciju par konkrētu ģeogrāfisku un polistisku fenomenu, nevis kādu jāvērtē vai jāpauž simpātijas (šī iemesla dēļ, piemēram, arī rakstā par Gruziju nav uzskaitīti visi kukuļņemšanas skandāli, kas saistīti ar Saakašvili administrāciju u.c. baumas). Ja Jūsu rīcībā ir fakti, izmeklēšanu rezultāti, tiesu spriedumi, nopietnas analīzes materiāli utt., tad, piemēram, Jūs varētu izveidot lielisku rakstu "Korupcija Adžārijā". --anonīms 08:55, 25 augustā, 2008 (UTC)
...un bez jebķadām pretenzijām, šajā rakstā ieliksim saiti uz rakstu par Adžārijas tumšo, korumpēto pusi, taču kā jau tei vairākkārt teica - ar atsaucēm. Ja tiek publicēts ka "visi adžārieši ir debīli", tad vajag norādīt avotu, kur visi adžārieši ir izgājuši veselības pārbaudes. Atsauces nav jāliek vienkāršiem faktiem, kas nav eksplozīvi vai kā tagad moderni teikt - kontroversiāli. --Krishjaanis 09:05, 25 augustā, 2008 (UTC)