Diskusija:Amway

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Ko ar šo te darām? Autors, izskatās, jūtās pabeidzis un atzīst par gauži labu esam. Varbūt tomēr dzēst? --Kikos 13:10, 22 oktobrī, 2008 (UTC)

  • Protams, prasās pēc pamatīgas uzlabošanas, bet kādi būtu iemesli, lai šo dzēstu, es nesapratu--Treisijs 13:15, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Kurš tad to rakstu labos (reālā laika perspektīvā). Taču tipisks reklāmas raksts. --Kikos 13:25, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Reklāmraksti parasti ir labākā valodā uzrakstīti :) --Papuass 13:26, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Principā tas ir pārtulkots angļu vikipēdijas raksts, vienīgi atsauces palikušas aiz borta - bet valoda gan šausmīga. Domāju, ja neatradīsies kāds, kas izlabos tās kļūdas katrā trešajā vārdā - būs jādzēš. --ScAvenger 14:00, 22 oktobrī, 2008 (UTC)
Ok - piegajiens nr. 3 vai nu sovakar vai rit no rita - valodas kludu labosana. Tomer - ka ievietot atsauces no {{reflist| 2} anglu val versijas? p.s. Visi sakuma iesparda :D --Svekris
Atsauces ievieto tieši tāpat, kā angļu versijā - nokopējot no angļu vikiteksta tagus <ref></ref> ar visu, kas starp tiem (nevis tikai plikus ciparus no raksta teksta). --ScAvenger 16:59, 23 oktobrī, 2008 (UTC)
OK ,pieredzējušie Veterāni - bez kautrības norādiet uz manām kļūdiņām... +Par to reklamu - es ka raksta radītajs/tulkotājs negūstu nekādu tiešu vai netiešu finansiālu labumu. :) --Svekris
Paldies par Atsauciagjam atbildem. 1. Anglu viki ir veidne - {Infobox Company} mums ir kaut kada alternativa? 2. Kas vēl man būtu jādara ,lai pazustu apkaunojošais - "Jāuzlabo"? --Svekris
Mums ir Veidne:Uzņēmums. Tags "jāuzlabo" pats par sevi nav nekas apkaunojošs - tas domāts raksta automātiskai ielikšanai uzlabojamo kategorijā, lai katrs, kas vēlas, varētu to uzlabot (un zinātu, kas jāuzlabo). Taču rakstīt ar tik daudzām kļūdām tiešām ir kauna lieta - šeit ir enciklopēdija un tai jābūt kā valodas paraugam. --ScAvenger 12:16, 24 oktobrī, 2008 (UTC)


+ Mazie miljie jautajumi - Vai veidne Vikilaiks - pati prot smuki skaitit dienas uz priekšu?

Vai tas ko maina ja es lietoju Saglabāt lapu - priekšskatīt lapas vietā? (tā es jūtos drošāk - ja nu mammucis ienāk :D )

Ir kada speciala vieta kur es drikstu griezties ar saviem - "newbie" jautajumiem?

  1. Jā, tā veidne skaita dienas uz priekšu, sākot no norādītā datuma. Labāk lietot veidni VikiLaiks2.
  2. Saglabāt lapu ieteicams tikai pēc darba vai tā nozīmīgas daļas beigšanas (lai lieki nepiesārņotu rakstu hronoloģiju), starpstadijām cenšoties lietot priekšskatu.
  3. Tā speciālā vieta ir attiecīgā lietotāja diskusija. Var jautāt arī citu lietotāju diskusijās. --ScAvenger 20:00, 23 oktobrī, 2008 (UTC)

Kāds no tiem veidņu faniem varētu izveidot veidni "Nesakarīgs raksts" un te ielikt - bez puslitra nevar saprast kas ir sarakstīts un kādēļ. --Krishjaanis 11:25, 24 oktobrī, 2008 (UTC)

:D --Digital1 (uzrunāt) 18:27, 24 oktobrī, 2008 (UTC)