Diskusija:Anglikāņu sadraudzība

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Anglikāņu Baznīca un anglikānisms[labot pirmkodu]

Bijušo "anglikānismu" gan pārdēvēju par "Anglikāņu Baznīcu", bet "anglikānisma" vietā ierakstīju ko citu. Varbūt tomēr ir vērts atgriezenisko saiti saglabāt. Bet pie šī raksta būtu tāpat vēl kārtīgi jāstrādā.--Alus 09:37, 3 oktobrī, 2005 (UTC)

Atgriezeniskās saites (saites uz pāradresācijas lapām, kas noved turpat atpakaļ) nav nepieciešamas, bet, ja tā ir saite uz citu rakstu (kā tas ir šobrīd), tad man nav nekādu iebildumu - atjaunošu savu labojumu. --Jūzeris | m? 13:47, 3 oktobrī, 2005 (UTC)

Par nosaukumu[labot pirmkodu]

Ir kategorija "Apvienotās Karalistes anglikāņu baznīcas" par celtnēm, kas pieder konkrētai denominācijai UK teritorijā, kas ietilpst Kategorijā:Apvienotās Karalistes baznīcas (arī par celtnēm, līdzīgi "Luterāņu baznīcas Latvijā"). Vai labāks nosaukums šim rakstam nav anglikāņi, vai arī pārējiem jārīkojas tāpat - "Luterāņu baznīca" (Luterticības vai Luterānisma vietā) utt. Raksta sākumā minēts "Anglican Communion", ja raksts domāts pa to, tad ir nepareizs starpviki un tam jāsaucas "Anglikāņu komūnija (?)"--Varg 17:03, 14 maijā, 2009 (UTC)

jautājums par pareizu raksta nosaukumu joprojām ir aktuāls. --Biafra (diskusija) 20:30, 11 septembrī, 2012 (UTC)
Ja es pareizi saprotu par ticību (kas būtu savietojama ar augstāk minēto luterismu) tika uzrakstīts cits raksts. Raksts nav arī par ticībai piederīgajiem, lai būtu anglikāņi. Raksts ir par organizatorisku struktūru, kas ir viena no vārda "baznīca" nozīmēm. Ir kādi citi/jauni iemesli? ~~Xil (saruna) 21:48, 11 septembrī, 2012 (UTC)
var jau būt ka viss ir ok. paskaties vienīgi lielo-mazo burtu lietošanu vārdā baznīca. --Biafra (diskusija) 21:58, 11 septembrī, 2012 (UTC)
Kāds tam īsti sakars ar raksta nosaukumu? Jebkurā gadījumā tas būtu sugasvārds, tāpēc, šķiet, lietojums tekstā ir kļūdains (ja neskaita Anglijas Baznīcu, kur iespējams jābūt lielam burtam vietvārda dēļ) ~~Xil (saruna) 22:37, 11 septembrī, 2012 (UTC)