Diskusija:Benedikts Spinoza

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Filozofijas speciālistiem derētu ieskatīties šeit. --ScAvenger 07:53, 23 februārī, 2011 (UTC)

Lai nāk un labo. Katram filozofijas speciālistam savs viedoklis par katru gudro galvu. Būs "Muslimu sacelšanās 2: Spinozas kods", kur ļaunie kapitālisti-cionisti-vikipedisti ļauni sagrauj labo filozofu darbu. Pie tam tā pašpasludinātā gudrīša literatūras izvēle neliecina neko labu. —Šo komentāru pievienoja उदास मूत्राशय (diskusijadevums).
Duh, es neesmu pārliecināts, vai mani var uzskatīt par šo faktu autoru. To, ka to avots pirms ielikšanas Vikipēdijā nebija angļu Vikipēdija, tik daudz es atceros. --GreenZeb (diskusija) 10:06, 23 februārī, 2011 (UTC)
Vēl viena kritika par Spinozas attēlojumu citā resursā no tā paša autora: šeit. --GreenZeb (diskusija) 10:28, 23 februārī, 2011 (UTC)

Kā jau teicu - ja kas nepatīk - lai nāk un labo un tā atnāks kāds un visu izjauks ir salagas cienīga atruna. —Šo komentāru pievienoja उदास मूत्राशय (diskusijadevums).

Pārbaudi minētos faktus un liecies mierā. Kā pierāda iepriekšējie gadījumi tā vienkārši ir iekšēja cepšanās viņu kopienā. Ja tu ar viņiem runāsi, izrādīsies, ka viņi neko negrib darīt, jo Vikipēdija neaizstāvēs viņu viedokli (kas neapšaubāmi ir vienīgais patiesais un viņi nekad nekļūdās) un aiz stūra noteikti stāv melnais tūkstotis nejēgu, kas to vien gaida, kad spīdeklis kaut ko uzskricelēs. Ārpus Latvijas robežām šādu uzvedību iespējams uzskatītu par iedomību un slinkumu ;) ~~Xil (saruna) 11:19, 23 februārī, 2011 (UTC)