Diskusija:Benito Musolīni

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

kas skaitās pilnīgs raksts, ja šis joprojām ir nepilnīgs?

Man arī šis raksts liekas pilnīgs diezgan. --Yyy 17:33, 20 maijā, 2006 (UTC)
Man arī, pilnīgums un nepilnīgums ir tāda subjektīva lieta. Metam arā to atzīmi, ja kādam būs iebildumi, varam atjaunot.--Feens 17:35, 20 maijā, 2006 (UTC)
Lai izvairītos no iesaukšanas itāļu armijā, Musolini bēga uz Šveici (kur tika aizturēts par klaidonību) un vēlāk uz Austroungāriju, kur no 1909. gada strādāja sociālistu avīzē. Pēc atgriešanās Itālijā, viņš sāka strādāt par redaktoru itāļu sociālistu lielākajā avīzē Avanti! (Uz priekšu!).

Avots šiem meliem? Un Musolīnī rakstās ar garo ī...

Angļu Vikipēdija, sadaļa "Political journalist and soldier". Un vēlētos dzirdēt, kāpēc gan Musolīni pēdējais burts ir garais, nevis īsais i. --SpeedKing (runāt) 16:05, 26 decembrī, 2008 (UTC)
He became well known among the Italian socialists, but soon started promoting his views for war against Germany in World War I.

This infuriated the Socialists who were against Italy's entry into the war. In 1915 he formed his own paper, Il Popolo d'Italia, and continued his promotion for war. When Italy finally joined the Allies to fight Germany, ussolini enlisted into the "Esercito" (Army). Mussolini achieved the rank of Corporal, the same rank as Adolf Hitler, but was discharged in 1917 due to shrapnel wounds while in a trench.(UTC)

Tādā gadījumā tev nekas neliedz to izlabot, ne jau velti visiem ir dotas tiesības labot Vikipēdijas rakstus. Tikai būtu vēlams norādīt atsauci (par to var palasīt šajā angļu Vikipēdijas rakstā), lai turpmāk nerastos neskaidrības. --SpeedKing (runāt) 18:45, 27 decembrī, 2008 (UTC)
Man jau pagrūti ir ar kā uzrakstīšanu šeit:( Vienkārši izlasot šeit to tekstu atcerējos, ka esmu redzējis Musolīnī karavīra ietērpā un arī kādā dok. filmā bija teksts par to, ka viņš karojis. teksta avots-> [1]. Varbūt vari izlabot, citādi baidos, ko sabojāt.