Diskusija:Dž. K. Roulinga

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Manuprāt, šis temats nav pietiekami nozīmīgs, lai veidotu atsevišķu šķirkli par to, turklāt arī pati informācija ir diezgan neprecīza, ne sevišķi piemērota enciklopēdijai.

Uzskatu, ka šī raksta saturs būtu jāpievieno rakstam par Hariju Poteru, bet šis raksts jādzēš. --Tail 14:16, 30 jūnijā, 2005 (UTC)

Ok. Protams. :)
Tikai reizēm atkal otrādi - bail, ka pamatsadaļas neveidojas pārāk garas un nekonkrētas. Līdzīgi, kā tas ir sadaļā Zirgs, kur, manuprāt, būtu vēl daudz infomācijas, ko pievienot, bet nezinu, kā to strukturizēt. :(
--Evija T 14:27, 30 jūnijā, 2005 (UTC)

Man šķiet, ka par zirgiem tev izdevies radīt precīzu, labi strukturētu tekstu.
Ja vēlies pievienot vairāk informācijas, tad vislabākais laikam būtu to īsi pieminēt galvenajā daļā un iekavās pieminēt, piemēram, "skat. Zirglietas".
Par Hariju Poteru gan mums vēl nav tik pārmērīga informācija daudzuma... :) Pēc tam jau vienmēr var atdalīt! --Tail 14:31, 30 jūnijā, 2005 (UTC)
Vēl kas - man šķiet, ka šo "skat. to-un-to" tomēr svarīgi veidot "enciklopēdisku", respektīvi, pajautā sev, vai šķirkli ar šādu nosaukumu tu varētu atrast enciklopēdijā... Šis, man šķiet, tomēr iederas pie galvenā raksta par šo grāmatu sēriju. --Tail 14:38, 30 jūnijā, 2005 (UTC)
Nemaz nepamanīju, ka te tieši par to ir diskusija, pirms pievienoju apvienošanas tagu. :) Nu, tātad es arī piekrītu, ka vajadzētu šo šķirkli dzēst. Šķirklī par Hariju Poteru, skatos, jau šī informācija ir, tātad šo var vienkārši dzēst. --knakts 21:45, 14 maijā, 2006 (UTC)
Man ienāca prātā, ka šo varētu ievietot rakstā par pašu autori, tā kā šajā vikipēdijā tāds laikam vēl nav - vienkārši pārtaisīt šo rakstu par Roulingas biogrāfijas aizmetni (t.i. rakstu pārvieto pieraksta sākumā ierasto "tas un tas, dzimis tad un tur, ievērojams ar to un to" un tad šķiet mierīgi var turpinājumā atstāt to kas jau te ir)---- Xil/gribi par to parunāt ? 14:23, 28 maijā, 2007 (UTC)