Diskusija:Džordžs Orvels

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

īIesaku nosaukuma “Bez naudas Parīzē un Londonā” vietā lietot nosaukumu “Posts Parīzē un Londonā, ar kādu izdevniecība Dienas grāmata ir laidusi klajā šo darbu.

Protams, labo tik nost. --Feens 21:46, 7 februārī, 2006 (UTC)


--Dzena 16:17, 5 martā, 2006 (UTC)==Vai varētu:"...tiek uzskatīts par vienu no izcilākajiem angļu XX gadsimta rakstniekiem.", "rakstniekiem" papildināt ar:"...esejistiem un publicistiem." Tā kā Orvela ieguldījums angļu valodas vārdu un izteicienu krājuma paplašināšanā ir tikpat ievērojams, kā viņa literārā un publicistiskā darbība, varbūt to arī būtu nepieciešami pieminēt ievaddaļā? Šis ir mans pirmais "ieguldījums" Vikip. un man vēl nav īstas skaidrības par ētisko praksi (kaut esmu izlasījusi visu relevanto informāciju).==

Ko Tu domā ar par ētisko pusi? Ja to, vai drīkst labot citu cilvēku darbu, ja Tev kas šķiet labāk uzrakstāms, tad vikipēdijai tas ir viens no pamatprincipiem, kā tas radzams paskaidrojumā lejā - Ja nevēlies, lai Tevis rakstīto kāds rediģē un izplata tālāk, tad, lūdzu, nepievieno to šeit!--Feens 17:27, 5 martā, 2006 (UTC)