Diskusija:Domnīca

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Dārgais, ScAvenger! Man diemžēl gribas izlikt savu žulti. Šorīt no 6:30-8:20 veicu izmaiņasWikipedias rakstā domnīcas. Manas izmaiņas bija ļoti būtiskas. Kad es tās mēģināju saglabāt, man tās pazuda, jo tikmēr lapas īpašnieks (Jūs) arī bijāt veicis izmaiņas. Es tiešām ieguldīju diezgan daudz darba, lai tās taptu. Vai var sarunāt tās atlikt atpakaļ? Ilze Bertāne —Šo komentāru pievienoja Bertaane (diskusijadevums).

Ja ir noticis izmaiņu konflikts, ir pārlūkprogrammā jāatiet par vienu lapu atpakaļ, jāiekopē izmaiņas no rediģēšanas loga buferī un jāveic raksta rediģēšana par jaunu. Ja lapa nav vēl tikusi aizvērta, pamēģiniet paiet atpakaļ lapu vēsturē. Ja tas nav ticis izdarīts (saglabāts buferī), tad diemžēl neko vairs līdzēt no mūsu puses nav iespējams, jo tādu iespēju mums nav (informācija nav tikusi nosūtīta Vikipēdijai). Atvainojos par notikušo. Turpmāk lūdzu ierakstīt raksta sākumā {{inuse}}, ja raksts tiek papildināts — šī veidne paredzēta citu lietotāju brīdināšanai. Tāpat jācenšas lietot pirmskata pogu, nesaglabājot visas raksta "starpstadijas", jo pieļautās kļūdas var rosināt kādu tās izlabot. --ScAvenger (diskusija) 09:35, 10 decembrī, 2014 (EET)
Apjomīgus rakstus labāk veidot kādā teksta redaktorā, tad izmaiņu konflikti, pārtraukumi interneta darbībā u.tml. nebūs bīstami. --ScAvenger (diskusija) 09:52, 10 decembrī, 2014 (EET)

>> Paldies par atbildi! Informēju Jūs, ka tuvakajās dienās papildināšu šo lapu ar lietām, kas man svarīgas. Mēģināšu lietot 'in use', lai nesanāk kā šodien. Šī ir pirmā lapa, kuru laboju, tāpēc sanāca šāds misēklis. :) Ilze —Šo komentāru pievienoja Bertaane (diskusijadevums).

Jāraksta precīzi tā, kā augstāk — divas figūriekavas, tad inuse un vēl divas figūriekavas. --ScAvenger (diskusija) 14:03, 10 decembrī, 2014 (EET)
@Bertaane: uzreiz pateikšu — ja tajā tabulā nav paredzēts lietot vēl kaut kādas kolonnas (t.i., paliek vienkārši uzskaitījums), labāk tad atstāt to "pumpoto" sarakstu (kā šajā versijā). Šādi ir pieņemts Vikipēdijā darīt. --FRK (diskusija) 14:08, 10 decembrī, 2014 (EET)
Varbūt, lai taisa atsevišķu šķirkli par Latvijas domnīcām un Maršala fondu? --Zemgalietis (diskusija) 17:58, 10 decembrī, 2014 (EET)

>> Paldies, puiši! Es uztaisīšu, kā man liekas jādara, un tad varēsiet labot pēc sirds patikas, kā wikipedijā pieņemts ;) —Šo komentāru pievienoja Bertaane (diskusijadevums).


>>>> Vai šīs lapas autors ScAvenger varētu izņemt ārā to IN USE? Es nemāku to likvidēt. Lapa ir principā gatava.

Neesmu šīs lapas autors :) --ScAvenger (diskusija) 18:26, 16 janvārī, 2015 (EET)

Derētu vismaz mazliet pārrakstīt to tekstu. Nedaudz pārāk daudz kopēts. --FRK (diskusija) 18:45, 5 februārī, 2015 (EET)

Pēdējie papildinājumi par CERTUS ir 100% kopēti un vispār raksts vietām izskatās pēc reklāmas ar visām adresēm. --ScAvenger (diskusija) 2015. gada 29. novembris, plkst. 19.30 (EET)[atbildēt]

Nosaukums[labot pirmkodu]

Vai lapai nevajadzētu saukties "Domnīcas Latvijā"? --Feens (diskusija) 16:32, 16 janvārī, 2015 (EET)

Drīzāk vajag sadalīt, jo pirmajā rindkopā ir vispārīgā definīcija. --Papuass (diskusija) 17:03, 16 janvārī, 2015 (EET)