Diskusija:Dveins Veids

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

tas ko es izņēmu no raksta bija par ASV izlases startu un to ko cilvēki par šo startu domā. manuprāt, tam ir jābūt rakstā par komandu nevis par basketbolistu. ja nepiekrīti - manus labojumus droši vari atcelt, tāpat kā es daru ar tavējiem  ;) kas attiecas uz Gazola rakstu - to diemžēl tā arī neesu izlasījis... pārāk garš. lai gan man šis spēlētājs patiešām ļoti patīk!  :) --Biafra 12:01, 14 februārī, 2011 (UTC)

Viss taču ir kārtībā :) Tavi labojumi (vismaz pagaidām) ir tādi, par kuriem uz acu sitiena sāk nepatikt, bet kad tas jau nedaudz apsmadzeņojas, tad viss ir kārtībā. Un man negribas kasīties ne ar vienu (tāpat zaudēšu :(). Starp citu, viens sīkums - infokastē manu D. Veids nomainīji uz Dveids Veids, kāpēc (Tu, cik atceros, agrāk arī rakstīji saīsināto un esmu pārņēmis no Tevis)?--FRK (runas/darbi) 12:07, 14 februārī, 2011 (UTC)
Ieteikums par Gazolu - var tā pa bišķiņai (pa nodaļām), pašam ar laikam tas raksts kādreiz būtu jāpārlasa un jāizlabo kļūdiņas. Un ieteikums nr.2 - ik pa brīdim, ja kaut kas ir mainījies, ielūri arī šajā rakstā. Nesaku, ka būs līdz Gazolam (to es sapratu, ka tas ir par daudz), bet kaut kas uz to pusi būs.--FRK (runas/darbi) 12:09, 14 februārī, 2011 (UTC)
Gazola rakstu daļēji esu izlasījis. kādam jau tie tavi gabali jāpārlasa  :) par D. Veidu / Dveinu Veidu bildes parakstā. man sķiet, ka kopumā ir labi darīt: sākumā vārdu-uzvārdu, tālāk tekstā iniciāli-uzvārdu. jebkuram par ko rakstā runāts. bet citi raksta citādi, un droši vien katrs kā grib. nekādu kanonu jau laikam nav. parakstā es parasti skatos pēc tā, cik ir vietas, jo liekas ka, ja vieta bildes parakstā ļauj, tad labāk ielikt pilnu vārdu. īpaši ja tā ir pirmā vai vienīgā bilde rakstā. bet, pieļauju, ka tas ir tīri subjektīvs mans viedoklis. to laboju arī savos rakstos agrākos, cik nu man viņu ir. --Biafra 13:45, 14 februārī, 2011 (UTC)
izklausās tīri sakarīgi par parakstu. Pie reizes varbūt noskaidrojam attiecības par parametra "rādīt medaļas" aizpildīšanu? Domāju, ka īsos aizmetņos, ja ir vairāk par 2 medaļām, kas ir iegūtas divos dažādos turnīros, slēpjam. un ja ir 2—apm. 4 medaļas vienā turnīrā, tad lai ir atslēpts.--FRK (runas/darbi) 14:03, 14 februārī, 2011 (UTC)
mans viedoklis - tekstos, kuri ir gari (kā Veids) - medaļas rādam. rakstos-aizmetņos, kur teksta ir maz, bet infokaste monstrozi gara (piemēram tenisistiem krutiem, Serīna Viljamsa) - nerādam, jo tur jau tāpat neglīti izskatās tā garā infokaste ar maziņo tekstu. --Biafra 16:45, 14 februārī, 2011 (UTC)
Un tādiem medaļām bagātiem (piem. Magdalēna Neinere) ar nerādam. Sarunāts.--FRK (runas/darbi) 16:51, 14 februārī, 2011 (UTC)
puslīdz vienalga, bet ok. --Biafra 16:59, 14 februārī, 2011 (UTC)