Diskusija:Fāzes manipulācija

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Rakstā redzu, ka vairākkārt ir atsauces uz "attēls nr.X". Vairumā rakstu Vikipēdijā pieņemts noformēt tā, ka visa informācija, kura attiecas uz attēlu ir tā parakstā, nevis lapas pamattekstā, nevaru uzreiz atrast tādu piemēru ar apjomīgu attēla parakstu, ieskatam derēs Austrumeiropas laiks. Šī gan nav nopietna problēma, tāpēc mierīgi var arī atstāt, lai tik numerācija nesajūk. --Papuass 16:17, 23 decembrī, 2011 (UTC)

Manuprāt, vajadzētu tomēr rakstu pārveidot tā, lai var iztikt bez numerācijas. Nav mums pieņemts tā noformēt rakstus. Ja nu tomēr citādi nevar, tad vismaz numurēt pareizi (1. attēls, nevis Attēls 1). --ScAvenger 19:30, 23 decembrī, 2011 (UTC)
Jā, tāpat vajadzētu izvairīties no šādiem teikumiem: kā jau augstāk tika minēts, bla bla bla... Nesaku, ka Jūs tā rakstāt, bet tas zināšanai. Starp citu, šī kaite bija arī VUGD (kad viņš par tām savām citplanētām rakstīja; nu labi, tas, protams, nebija vienīgais mīnuss viņa rakstos), es vēl gribēju likt neenciklopēdiskuma tagus :) --FRK (runas/darbi) 07:30, 24 decembrī, 2011 (UTC)
Man jau pašam ar nepatīk tas "augšminētais", bet ašumā nevarēju izdomāt kā pateikt lai vēlreiz neatkārtotu precīzi to pašu vēlreiz :/ Asterisks 14:04, 26 decembrī, 2011 (UTC)
Par numerāciju. Pamēģināju sakrāmēt visu tekstu tieši attēla parakstā, kautkā neforši izskatās, piemēram 2.att., paraksts četras rindas uz pelēka fona, blakus 3. att. — nepilna viena rinda ... Formātu numerācijai gan nomainīju. Asterisks 14:04, 26 decembrī, 2011 (UTC)