Diskusija:Karogs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Man vienīgajam liekas, ka pašreizējā versijā tas uzskatījums ir bezjēdzīgs? --FRK (diskusija/devums) 12:06, 19 jūlijā, 2012 (UTC)

Iespējams ;) man šķiet, ja man gribētos sameklēt kā izskatās kādas valsts karogs un es meklētu vienkārši "karogi", būtu vienkārši perfekti ieraudzīt šādu uzskaitījumu. Vienīgais, varbūt nevajadzētu lietot ikonu veidnes, bet uztaisīt galeriju ar lielākām bildēm un saitēm uz rakstiem par karogiem (ja kādam ir iekāriens) ~~Xil (saruna) 16:02, 19 jūlijā, 2012 (UTC)
Ā, nu šādi raugoties, tad varbūt arī nav tik bezjēdzīgi (nebiju iedomājies par pašu karogu attēliem). Bet vispār rakstīju tāpēc, ka pirms pāris dienām raksts izskatījās šādi (ar linkiem uz karogu rakstiem), bet izskatās, ka tas saraksts nebija pilnīgs. --FRK (diskusija/devums) 16:08, 19 jūlijā, 2012 (UTC)
Nja, linku ziņā tā būtu labāk, bet saraksts tiešām ir nepilnīgs, konkrēti nav Austrālija, Barbadosa, Beliza, Bolīvija, Bosnija un Hercegovina, Botsvāna, Brazīlija, Butāna, Burundi, Čada, Čīle, Dienvidsudāna, Dominika, Dominikāna, Ekvadora, Ekvatoriālā Gvineja, Eritreja, Etiopija, Fidži, Gabona, Gajāna, Grenāda, Gvatemala, Gvineja-Bisava, Jaunzēlande, Kaboverde, Kiribati, Kolumbija, Komoras, Kongo Demokrātiskā Republika, Kotdivuāra, Lesoto, Libērija, Lihtenšteina, Lībija, Madagaskara, Maldīvija, Malta, Māršala Salas, Mikronēzija, Mjanma, Mongolija, Mozambika, Nauru, Nepāla, Nikaragva, Panama, Papua-Jaungvineja, Paragvaja, Peru, Ruanda, Salvadora, Santome un Prinsipi, Sentkitsa un Nevisa, Sentlūsija, Sentvinsenta un Grenadīnas, Somālija, Surinama, Svazilenda, Tonga, Trinidāda un Tobāgo, Tuvalu, Urugvaja, Vatikāns un Venecuēla - daudzas pitiekam zināmas valstis ~~Xil (saruna) 17:25, 19 jūlijā, 2012 (UTC)
Valstu karogi no kopējās karogu masas sastāda tikai ļoti nelielu daļu. Paskatieties ārā pa automašīnas logu un uzreiz sapratīsiet. Šis valstu karogu tābelis te galīgi nevietā. Raksts nesaucas Valsts karogs. --Kikos (diskusija) 17:39, 19 jūlijā, 2012 (UTC)
Nu un? Vairums cilvēku ar "karogs" saprot "valsts karogs" un pat, ja tā nebūtu, tas vienalga parāda vairākus piemērus, kas ir karogs. Turklāt rakstā ir skaidri norādīts, ka tie ir valstu, nevis vienkārši, karogi. Ja vēlies var iekļaut arī citus plaši izmantotus karogus, kā kuģu signālkarogus. Un šajā kontekstā būtu jāsaprot, ka tu nemāki nodzēst vārdu "visbiežāk"? ~~Xil (saruna) 18:25, 19 jūlijā, 2012 (UTC)