Diskusija:Klientu attiecību pārvaldība

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Autors ir autortiesību īpašneiks.

Ko Jūs ar to gribējāt teikt? Ka vēlaties saglabāt autortiesības uz tekstu? --Kikos 10:37, 16 augustā, 2010 (UTC)
Viņš izdarīja to, kas copyvio veidnē teikts... Raksts gan ir murgs kvadrātā, diez vai nezinātājs sapratīs par ko ir runa, fakti nav kārtīgi sasaistīti kopā un rodas iespaids, ka saistība ar tēmu maza (teiksi kā darinieki ietaupīs laiku pateicoties Crm ? Kāpēc te ir dati par peļņu, ja raksts ir par ko citu ?) ~~Xil (saruna) 10:53, 16 augustā, 2010 (UTC)
Vai definīciju nevarētu nomainīt uz ko īsu un kodolīgu, teiksim, Klientu attiecību vadība ir biznesa stratēģija, kas vērsta uz klientu iegūšanu un saglabāšanu. un tālāk tekstā izskaidrot, ka ne visi klienti ir jāsaglabā ? ~~Xil (saruna) 11:05, 16 augustā, 2010 (UTC)
Vispar to, kas bija ielikts kā intresanti fakti varēja atstāt (parāda visas atrakijas nozīmi), vienīgais atsaues jāatrod ~~Xil (saruna) 15:16, 16 augustā, 2010 (UTC)
Man gan tās likās muļķības, nevar taču nosaukt konkrētus skaitļus kas un kā būs šīs biznesa stratēģijas lietošanas gadījumā, saprastu, ja ņemtu kādu konkrētu piemēru vai vidējo, bet ne jau - "Lietojot šo stratēģiju top 20% klientu dos 80% no pārdošanas apjoma," utt. --Geimeris 15:20, 16 augustā, 2010 (UTC)
Iemesls kāpēc vispār ir vērts vadīt attiecības ar klientiem ir tāds, ka lojāli klienti atmaksājas un jaunu klientu piesaistīšana ir dārgāka kā esošo saglabāšana. Lojāli klienti nodrošina stabilus ienākumus (lojāli biezi klienti jo īpaši), tāpēc var būt tā, ka viņi nodrošina lielākus ienākumus kā gadījuma klienti. Tas, ka mazāks procents klientu nodrošinās lielāku peļņu ir ticami. Tomēr es jau teicu, ka būtu labi atrast atsauci, vajadzētu būt konkrētiem pētījumiem par tēmu ~~Xil (saruna) 19:57, 20 augustā, 2010 (UTC)