Diskusija:Korejas Grand Prix

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Angļu Vikipēdijas raksts par šo tēmu ir visapjomīgākais no visiem. Mani uztrauc Zemgalietis. Viņš atkal mani sāks bārt, ka nav vērtīga raksta citur, no kā tulkot, un es raudāšu. ;( --GreenZeb (diskusija) 21:56, 31 augustā, 2010 (UTC)

Tad labāk dzēs ārā pirms viņš ierauga!!!111 --Geimeris 22:00, 31 augustā, 2010 (UTC)
Paņem somu grāmatām, neaizmirsti. --Zemgalietis 22:05, 31 augustā, 2010 (UTC)
XD Tiešām vajag kādu, kas visu priekšā gatavu noliek ? Internets ir pilns ar informāciju un jau tagad ajadzētu ūt zināmā dažādām detaļām - uzraksti par to kā tika nolemts, ka šāds Grand Prix jārīko, kāda ir trase... en.wiki ir GA par en:Monaco Grand Prix - pasmelies iedvesmu. Jebkurā gadījumā - aizmetņus neliek pēc principa vai tas, ka rakstā ir viens teikums ir pamatoti vai nepamatoti. Un kāpēc tu vispār balsoji par šo rakstu, ja tagad jātaisa traģēdija ?
P.S. Varbūt pagarināt termiņu šī raksta uzlabošanai uz diviem mēnešiem ? ~~Xil (saruna) 01:06, 1 septembrī, 2010 (UTC)
Es neesmu tas, kas visu tulko no angļu Vikipēdijas. Runa bija par īsā aizmetņa veidnes noņemšanu, kas ir diezgan loģiski, gadījumā, ja rakstu garu uztaisīt ir grūti. --GreenZeb (diskusija) 08:50, 1 septembrī, 2010 (UTC)
Varbūt patiešām pagarinam uz diviem mēnešiem termiņu?--FRK (runas/darbi) 10:36, 1 septembrī, 2010 (UTC)
Ieliku termiņu līdz oktobrim. Es zinu par ko bija runa, bet tas nemaina faktu, ka garāku rakstu var uzrakstīt, ja negaida, ka en.wiki viss būs. Turklāt en.wiki teksts ir garāks, ja te būtu kaut tik daudz varētu ņemt ārā ~~Xil (saruna) 17:04, 1 septembrī, 2010 (UTC)
Nevajag pagarināt termiņu. Kas gribēs, tas uzrakstīs kaut vai 20 000 baitu rakstu. Ja gribam būt labākā Vikipēdija, mēs nedrīkstam būt atkarīgi no citām Vikipēdijām. --GreenZeb (diskusija) 17:09, 1 septembrī, 2010 (UTC)
GZ tu esi viens pret diviem ;) gala rezultātā septembrī šo rakstu neviens neuzlabos, jo būs slinkums meklēt tālāk par en.wiki un sporta rakstus jau nu uzlabos bez īpašas akcijas, vispār varētu sporta projekti rīkot savas iekšējās akcijas un šādai uzlabošanai pieteikt rakstus par kuriem interese mazāka ~~Xil (saruna) 19:11, 1 septembrī, 2010 (UTC)
Xil, pirmkārt viņš ir GZK (tā viņš pats izvēlējās). Vispār man patiešām arī pašam bija doma rīkot basketbola projektā īpašās akcijas, bet tad es sapratu, ka tas būtu 1 cilvēka (manis) rakstīts ar Biafras labojumiem. Bet tā kā drīz būs gatavs sporta vikiprojekts, tad patiešām varētu tādu akciju sākt veidot. Un par šī mēneša raksta uzlabošanu - papildināt jau papildinās (kaut vai es), bet patiešām aktuāls tas būs, ka notiks pirmais Korejas GP.--FRK (runas/darbi) 10:36, 2 septembrī, 2010 (UTC)