Diskusija:Mājas sesks

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Šāds raksts nav enciklopēdisks. Izskatās no kaut kurienes norakstīts. Internetā nevarēju atrast, droši vien no kāda žurnāla vai grāmatas. Ja kļūdos, tad atvainojos. --Dainis 16:20, 10 janvārī, 2008 (UTC)

Pārnesu diskusiju no Lietotāja diskusija:Dainis. Ja tiek diskutēts par kadu rakstu, tad šī raksta diskusijā arī jādiskutē. Laimite rakstīja:

Atvainojos, ka rakstu šajā diskusijā, bet man ir jautājums par manu rakstu, kas Jums nepatīk - Mājas sesks. Kas īsti nav kārtībā ar šo rakstu? Un kāpēc par raksta autora vārds ir IP adrese nevis mans lietotājvārds? Paldies jau iepriekš par atbildi.
Raksta stils nav enciklopēdisks. Šeit jāietur neitrāla pozīcija, neder tādi vādi kā "mīlulis", "jaunais draugs" utt. Turklāt pārāk daudz ir praktiskas informācijas par turēšanu mājas apstākļos. Vikipēdija nav dzīvnieku kopšanas instrukcija, lai gan īsumā var to aprakstīt. Par autora IP adresi. Kamēr Tu vēl nebiji reģistrējusies, lika IP adresi, bet kad reģistrējies, automātiski rakstam tā netiek nomainīta IP uz liet. vārdu, jo ar vienu IP adresi var arī būt vairāki lietotāji. Būtu vēlams diskusijās parakstīties. To dara ar četrām tildēm ~~~~ vai ar pogu virs rediģēšanas loga. --Dainis 09:23, 11 janvārī, 2008 (UTC)

Ļoti žēl, jo rakstu gatavoju 3 dienas, varbūt tiešām nav īsti zinātniska valoda (par to arī atvainojos), taču veidoju rakstu kā reģistrējusies. Es piereģistrējos, iegāju kā lietotājs un sāku rakstīt šo rakstu - tas aizņēma vairākas stundas un tad piespiedu pogu saglabāt. Tāpēc liels bij izbrīns, kad manā devumā raksts neparādījās, jo rakstīju kā ielogojies lietotājs. --Laimite 09:34, 11 janvārī, 2008 (UTC)
P.S. Rakstu veidoju pati - ja būtu kaut kur kopējusi vai norakstījusi, tas man neaizņemtu 3 dienas. --Laimite 09:46, 11 janvārī, 2008 (UTC)

Atvainojos, ka turēju aizdomās par norakstīšanu. Tuvāko stundu laikā ne, bet varbūt uz vakara pusi pieķeršos un palīdzēšu ar raksta "savešanu kārtībā". PAr IP sk. Tavā diskusijas lapā. --Dainis 09:53, 11 janvārī, 2008 (UTC)
Pārvietoju un izdzēsu. Saturu var redzet lapā Mājas sesks/Pagaidu versija, kuru paņem un izveido jaunu lapu Mājas sesks (vari spiest šeit). --Dainis 12:04, 11 janvārī, 2008 (UTC)


Liels paldies par palīdzību, ceru, ka šoreiz visu izdarīju pareizi :) --Laimite 12:30, 11 janvārī, 2008 (UTC)

Prieks bij' palīdzēt. Ceru, ka ar šo rakstu Tava darbība ne--Dainis 12:39, 11 janvārī, 2008 (UTC)aprobežosies.

Neatbilstoša sadaļa[labot pirmkodu]

Manuprāt, sadaļa Dzīvnieku aizsardzības organizācijas Latvijā - Biedrība "Klubs "Seskumīlis" būtu jāizņem. Raksts ir par sesku, nevis par organizācijām. Turklāt ievietots tikai reklāmas dēļ. --Zuiks (diskusija) 2017. gada 28. februāris, plkst. 13.53 (EET)[atbildēt]

Atvainojamies, ka ievietotais saturs bija nevietā, tomēr, ievietots tas tika nevis reklāmas dēļ, bet aiz rūpēm par to, lai mājas sesku īpašnieki Latvijā nonāktu līdz pilnvērtīgai informācijai par šo dzīvnieku. Saprotam kļūdu un svarīgāko informāciju, kas mūsuprāt trūka, pievienojām rakstā un ar atsaucēm. Seskumilis.lv (diskusija) 2017. gada 2. marts, plkst. 19.40 (EET)[atbildēt]