Diskusija:Metropoles mākslas muzejs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Karte infokastē[labot pirmkodu]

Šādos gadījumos manuprāt vajag infokastē nevis valsts karti, bet gan pilsētas karti. Jo, piemēram, latviešu tūristiem, ierodoties šajā pilsētā un ienākot Vikipēdijā, lietojot jaunākās tehnoloģijas, varētu vairāk interesēt muzeja atrašanās pilsētā nevis valstī. --81.198.100.121 15:29, 31 decembrī, 2012 (UTC)

Uz to var raudzīties arī no šāda skatupunkta. Bet vispār mans domu gājiens bija šāds: parastam latvietim, kas nekad nav bijis Vašingtonā, tāpat neko neizteikts atrašanās vieta pilsētā. Tas pats ir ar mazāku ASV/UK u.c. valstu pilsētu tagad jau retāk sastopamu parādību, ka infokastēs ir atrašanās vieta kādā konkrētākā vietā (štatā, provincē, apgabalā), nevis valstī. --FRK (diskusija/devums) 20:38, 31 decembrī, 2012 (UTC)
Es neredzu jēgu iespringt uz precīzākas kartes likšanu (lai gan var jau klasiski nospert visu angļiem), tomēr piekrītu anonīmajam — tagad tā ir norāde par pilsētas, nevis muzeja atrašanās vietu un tas lasītājam nesniedz nekādu lietderīgu informāciju ~~Xil (saruna) 21:10, 31 decembrī, 2012 (UTC)