Diskusija:Moronijs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Veicu šādus tādus pārveidojumus, gan literārus, gan saistībā ar pov. Varbūt tagad ir pamats noņemt pov.--Indezit 19:15, 6 augustā, 2008 (UTC)

Vēl ne. Izlasi pats uzmanīgi. Iedomājies, ka raksts ir par kādu "baznīcas līderi" senajā Ēģiptē un tādā griezumā paskaties uz terminiem un apgalvojumiem. Un "Mormona grāmata" droši vien ar lielo burtu. --Kikos 19:21, 6 augustā, 2008 (UTC)
Amerika droši vien arī :) Un vēl tie komati pirms palīgteikumiem un citur... Nebūtu jau grūti salikt pašam, bet tomēr skolā visi tak esam gājuši, jāradinās rakstīt pareizi. Vai vidusmēra lasītājam būs kaut mazākā nojausma, kas tas par urīmu un tumīmu? --ScAvenger 20:02, 6 augustā, 2008 (UTC)

kas ir urīms un tumīms pat nezina tās baznīcas locekļi, kur nu vēl vidusmēra lasītājs:) --Indezit 20:21, 6 augustā, 2008 (UTC)

Es neir vidusmēra lasītājs - Urīms un Tumīms (Turīms?) bija tulkošanas akmeņi ar kuriem Smita kungs tad nu tulkoja. (Tāds Tildes ekvivalents) --Krishjaanis 20:23, 6 augustā, 2008 (UTC)

Nu tas ir tā rakstīts, bet vai tiešām akmeņi un ne stikla gabalini. Ir atsevišķas rakstu vietas kurās tie akmeņi ir nosaukti par stikla lodītēm, vai ka tamlīdzīgi.--Indezit 20:28, 6 augustā, 2008 (UTC)

Jā, tas tiešam ir fundamentāls šķērslis raksta uzlabošanai - akmeņi vai stikla lodītes. Vai, teiksim, mormoņi dalās akmeņu un stikla lodīšu frakcijas? (Nu apmēram kā šiīti un sunnīti) --Krishjaanis 20:31, 6 augustā, 2008 (UTC)

Tikko samanīju ka no citām valodām izņemot angļu nevar tikt atpakaļ uz latviešu val. Nezinu kur tas suns aprakts?--Indezit 20:54, 6 augustā, 2008 (UTC)

Arī no angļu nevarēja - izlaboju kļūdu. Tagad boti pārējās valodas paši saliks. --ScAvenger 21:28, 6 augustā, 2008 (UTC)

Veicu šādus tādus raksta uzlabojumus, un man liekas ka nu tagad vairāk gan nav iesmesla tām birkām. Manuprāt tagad rakstu nevar vairs uzskatīt par neliterāru jau kādu mēnesi. Un pie tam pavisam tas vairs nav ar apšaubamu netralitāti. Ir raksti ar lielāku ne neitralitātes piedevu kuriem nav birkas uzkarinātas. Varētu jau pats tās birkas novākt, bet ja nu man nav taisnība? Ei tu sazin. Netieku gurds te ar visiem jūsu gudrajiem prātiem, kas atkal jums padomā lai mani mocītu?:) Starp citu ScAvenger boti neko nav salikuši un no citām valodām joprojam nevar tikt atpakaļ.--Indezit 21:59, 25 septembrī, 2008 (UTC)

Ar botiem dažreiz tā gadās, ja angļu vikipēdijā saiti neieliek pareizi (tiek nočekots, ka kaut kas nav kārtībā un tā arī paliek pat pēc izlabošanas). Kas attiecas uz birkām - ja tekstā joprojām sastopamas tādas pērles, kā "aukšām cēlies", tad par literāru to grūti uzskatīt; tāpat arī neitralitāte - kāda te var būt runa par neitralitāti, ja rakstā nav pat pieminēts, ka īstenībā tas viss ir tikai mīts (nu labi, ir vismaz frāze, ka "teoloģija uzskata"). --ScAvenger 04:17, 26 septembrī, 2008 (UTC)