Diskusija:Nobela prēmijas laureāti fizikā

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Varbūt kādam administratoram ir ieteikumi šīs tabulas noformējumam? Man dzeltenā krāsa ne visai patīk un tie karodziņi liekas nevajadzīgi. Varbūt labāk mazas zinātnieku fotogrāfijas? Bet vai var ņemt attēlu failus no angļu lapas?--MC2013 (diskusija) 02:26, 8 novembrī, 2013 (EET)

Ar tām fotogrāfijām ir tā, ka mazas nebūs atpazīstamas, bet lielākas (kā krievu vikipēdijā) traucēs uztvert tekstu. Mēģināt, protams, var. Ir vēl tāda nianse, ka šādus sarakstus var noformēt tikai ar brīvām fotogrāfijām (pamatā ar tām, kas jau ir Vikikrātuvē), nebrīvus (fair use) foto drīkst izmantot tikai rakstos par attiecīgo cilvēku. --ScAvenger (diskusija) 07:24, 8 novembrī, 2013 (EET)
Spāņiem un vāciešiem, manuprāt, izskatās labi (vāciešiem es dotu priekšroku vismaz tabulas sadalījuma pa desmitgadēm ziņā, citas lietas var ņemt no spāņiem). Starp citu, tie sasniegumi ir pieejami grāmatā (bija no sērijas "100 cilvēki", laikam "100 ģēniji"), varu kaut kad iemest nofočētas attiecīgas lappuses uz e-pastu (ja, protams, pašam nav pieejama), ja ir interese. --FRK (diskusija/devums) 08:06, 8 novembrī, 2013 (EET)
Man personīgi saraksti ar fotogrāfijām nepatīk, viņas nekad nav vienādās proporcijās. --Papuass (diskusija) 12:06, 8 novembrī, 2013 (EET)
Paldies par ieteikumiem! Mēģināšu vāciešiem līdzīgā formā, kur bildes ir pēdējā ailē un netraucē. Paldies arī FRK par piedāvājumu atsūtīt pa e-pastu informāciju. Tas būtu labi, jo man pašai nav tās grāmatas.--MC2013 (diskusija) 17:55, 8 novembrī, 2013 (EET)
Atsūti tad kaut vai tukšu e-pastu, lai zinu, kur jāsūta (tas gan nenotiks tuvākajās brīvdienās laikam). --FRK (diskusija/devums) 18:00, 8 novembrī, 2013 (EET)

Par laureāta valsts piederību[labot pirmkodu]

Negribu piekrist 89.73.204.16 izdarītajai izmaiņai par Marijas Sklodovskas-Kirī valsts piederību. Galvenais ir piederība valstij, kur veikts darbs. Kur cilvēks dzimis, tā ir papildus informācija. Pie tam, Polija toreiz nebija oficiāla valsts, bet Krievijas impērijā. Pie raksta paskaidrojums par valsts piederību norādīts Atsaucē Nr.5. Citādi, vajadzētu pievienot sarakstam vēl visdažādākās valstis. Un ķīmijas laureātu sarakstam - pat Latviju (Ostvalda dzimšanas vieta). Kā domā citi?--MC2013 (diskusija) 16:42, 11 decembrī, 2013 (EET)