Diskusija:Pašnāvība

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai lielākam efektam drīkst likt asiņainas bildītes, piemēram, kā šī: http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Suicide-prague.jpg ?

Tā kā enciklopēdijas (starp citu vikipēdija tieši tāda arī ir) ir domātas kā neitrāls uzziņas avots, tad nevajadzētu rakstīt rakstus lai panāktu kaut kādu efektu - rakstam ir jābūt sausi informatīvam. Ja tai bildei, tavuprāt, ir īpaša informatīva nozīme šajā kontekstā tad liec, taču atceries ka citi lietotāji var domāt atsevišķi un to bildi izņemt. --Krishjaanis 11:56, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Nu jā, es ņemu, iztulkoju rakstu, bet man uzbrauc, ka es nesaprotu, kas ir enciklopēdija...

Ni ja tu tikai brutāli tulko, tad tas nenozīmē ka uzreiz raksts ir baigi labs. Labāk sākt palēnām, bet kārtīgi. Ir vērts paskatīties citus rakstus - īpaši tos kas ir atzīti par vērtīgiem vai labiem un no tiem smelties idejas, kā rakstīt. var pārtulkot 2 lapas un būs sviests pēdējākais, bet var arī uzrakstīt 3 rindkopas un būs ļoti labi. --Krishjaanis 12:13, 12 septembrī, 2008 (UTC)

Dažas lietas - Vai pēcnāves vēstule ir pareizs apzīmējums ? Vai epideioloģijas taula ir pareiza - en.wiki Latvija ir zemākā vietā un pirmie ir Leiši ? Plus pēc maniem ieskatiem asiņainām bildītēm, ja tās nav īpaši pretīgas nav ne vainas (augstāk minētajā ir tikai meitene kurai roka noķēpāta ar dzērveņu sulu) un varūt derētu pievienot sadaļu par sekām - cik noprotams ir visai plašas iespējas sevi pamatīgi sakropļot, ja neizdodas sevi nonāvēt un neatkarīgi no tā vai izdodas vai nē tas drošvie atstāj psiholoģisku ispaidu uz tuviniekiem ~~Xil (saruna) 22:24, 3 septembrī, 2010 (UTC)

Paziņojuma pievienošana[labot pirmkodu]

Lai gan vikipēdija ir neitrāls uzziņas avots, man ir velme pievienot paziņojumu, kas atturētu no pašnāvības (vai kas tamlīdzīgs), līdzīgi kā paziņojums kādā rakstā par slimību: {{medicīniskais brīdinājums}}. --silraks (Mana diskusija) 2015. gada 19. oktobris, plkst. 22.55 (EEST)[atbildēt]

Drīzāk rakstā varētu vairāk būt par tās novēršanu (en:Suicide prevention). --ScAvenger (diskusija) 2015. gada 20. oktobris, plkst. 07.20 (EEST)[atbildēt]