Diskusija:Regina Baltica

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

nu dabuuju beidzot vienu no atteeliem vajadziigajaa stuurii, bet vajag veel uzrakstu zem atteela apakshaa centraa dabuut un tad veel ir taads kaa raamiitis apkaart visam kur tehniskos datus parasti ieliek. —Šo komentāru pievienoja Indezit (diskusijadevums).

Vai Tu domā veidni tādu kā angļu vikpēdijā? --Feens 19:38, 23 maijā, 2008 (UTC)

nu laikam taadu kaa anglju vikipedijaa. liidziigu ko redzeeju kad ir apraksts par valstiim. tad dazhaadi statistikas dati ir ieraameeti zem atteela. arii ko liidziihu redzeeju latvieshu vikipeedijaa kur bija apraksti par zvaigznaajiem. —Šo komentāru pievienoja Indezit (diskusijadevums).

Mums nav infokastes kuģiem (tas nozīmē, ka šobrīd to vienkārši izdarīt nevar, ir jātaisa īpaša veidne priekš tam, vai arī tabula, kas man personīgi nešķiet labākais risinājums) ~~Xil * 20:18, 23 maijā, 2008 (UTC)

Mēģināšu uzmest, vai vajag visus datus, kas angļiem jeb vēl kādi klāt jāraksta? --Feens 20:23, 23 maijā, 2008 (UTC)

Ieskatījos angļos - tur tā veidne ārprātīgi daudzinformatīva. Vajadzētu vienoties, kādus parametrus vajag tieši mums. --Feens 20:28, 23 maijā, 2008 (UTC)

Mums ir vēl citi raksti par kuģiem - Kategorija:Latvijas kuģi - varbūt paskaties vai tur arī nav kādi tehniskie parametri ~~Xil * 20:37, 23 maijā, 2008 (UTC)
Jau taisu, pēc tam jau varēs arī papildināt. --Feens 20:43, 23 maijā, 2008 (UTC)

varbuut ne tik traki kaa angliem. man pat zinaashanu iespeejams nav taadu manaa riiciibaas lai tik plashi to visu aprakstiitu. pamataa jau tikai no tuurisma broshuuraam esmu shaadus taadus tehniskus datus sadabuujis:) —Šo komentāru pievienoja Indezit (diskusijadevums).

Vai man pastāstīt kā to lietot? Varbūt es iemetīšu dažus datus un tad Tu varētu turpināt? --Feens 21:39, 23 maijā, 2008 (UTC)

Kaut kas līks man ar to viedni iznācis, pēc brītiņa apskatīšos. --Feens 21:46, 23 maijā, 2008 (UTC)

papeetiiju kategoriju latvijas kugi un tur tas pats vien bija kas jau man ir izveidots. —Šo komentāru pievienoja Indezit (diskusijadevums).

Nu skaties, kas man sanācis rakstā. Veidne:Kuģis ir citi parametri, ja vajag vēl saki - ielikšu. Offtopiks - Tev latviešu burti nav? ;) --Feens 22:09, 23 maijā, 2008 (UTC)

nu ja man ir kaa ir ar tiem latvieshu burtiem:) tagad jaapguust veidne paldies:) —Šo komentāru pievienoja Indezit (diskusijadevums).

tikko atduuros pret probleemu ka ieraameejums beidzaas un nevaru vairaak tehniskaas informaacijas tur iedabuut. patiesiibaa es nemaz arii nemaaceeju atshkirt atshkiriibu starp vispaareejo informaaciju un tehnisko informaaciju. kaut ko tikai rakstiiju nu un tehniskie dati man iegaaja pie tahniskaas informaacijas, tikai kaa ieraameejumu paplashinaat nezinu. —Šo komentāru pievienoja Indezit (diskusijadevums).

meeginaaju veidni nedaudz papildinaat ar jaunaam sadalaam, bet nekas neizdevaas. ceru ka neko nesabojaaju? —Šo komentāru pievienoja Indezit (diskusijadevums).

Visu Tu ļoti pareizi esi darījis, vienkārši - ne līdz galam nez kāpēc. Tas rāmis bīdās pats, cik vajag. --Feens 23:38, 23 maijā, 2008 (UTC)

pa maz taa praatina laikam bija:) —Šo komentāru pievienoja Indezit (diskusijadevums).