Diskusija:Sid Meier's Colonization

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vajadzīga pieredzējušu sistematizētāju palīdzība: raksta izvietošanas jautājums. Kategorijas:

  • datorspēles
  • gājienu stratēģijas
  • Microprose publicētās datorspēles
  • etc.

Protams, ka raksts nepabeigts. Paldies!

Kategorijas katrs viegli var pievienot pats, rakstot teksta apakšā [[Kategorija:xxxxx]]. Attiecībā uz noformēšanu var ņemt par piemēru kādu citu rakstu par datorspēli, kaut vai Half-Life. Diskusijās ieteicams parakstīties ar pogu . Veiksmi darbā! --ScAvenger 23:01, 2 maijā, 2008 (UTC)
Tā kā tu pats esi pielicis kategoriju, jādomā, ka tu gribi pievienot vēl arī citas kategorijas, bet mums pagaidām nav sīkāku kategoriju par datorspēlēm (nevarējām vienoties par to kā tās nodēvēt). Ja vajag vari izveidot pats - tas ir gandrīz tāpat kā veidojot jaunu lapu - rakstam jāsaucās Kategorija:Kategorijas nosaukums un iekšā jāieliek augstāka kategorija pēc kādas jākategorizē (piemēram, datorspēļu žanrs X jākategorizē zem datorspēlēm). Rakstam nav ne vainas tikai nevajag pirms ievada likt virsrakstu, un vajag pielikt kādu atbilstošu aizmetņa veidni (sk. šeit), ja netaisies rakstu izvērst garāku par dažām rindiņām un infokaste arī būtu vēlama. ~~Xil * 23:14, 2 maijā, 2008 (UTC)

Piedošanu, esmu jauns šeit. Attēls nevēlas parādīties, tikai atsauce uz to. Problēma? --JBL 23:16, 2 maijā, 2008 (UTC)

Attēls ir aizsargāts ar autortiesībām un speciāli jāielādē katrā Vikipēdijā atsevišķi ~~Xil * 23:18, 2 maijā, 2008 (UTC)
Ielādēju tev to attēlu ~~Xil * 23:23, 2 maijā, 2008 (UTC)

Paldies! --JBL 23:23, 2 maijā, 2008 (UTC)