Diskusija:Stambulas "Galatasaray"

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Ko nozīmē "ietilpība 23,785"? Varētu padomāt, ka spēlētāju skaits klubā. :) --Dainis 17:58, 8 jūnijā, 2007 (UTC)

Tiešām, skaitļi taču jāraksta, kā pieņemts Latvijā, nevis mehāniski jāpārkopē no angļu vikipēdijas. --ScAvenger 18:57, 8 jūnijā, 2007 (UTC)

Lūgums noņemts vārdus oriģinālvalodā (tā kā ir citos rakstos par futbola klubiem). Tāpat arī vajadzētu norādes uz citiem klubiem pārveidot pēc formas Pilsētas "Nosaukums" (kā tika nobalsots), izņemot klubus, kuru nosaukumos ir tikai pati pilsēta - AS Roma, Liverpool F.C. P.S. Ūurs? --SpeedKing (runāt) 15:11, 8 jūlijā, 2008 (UTC)

Sorry, nezinu kas tika un kur nobalsots. Ūurs - tā tam būtu jābūt... Pastāv arī uzskats, ka pretēji izrunai turku valodā, jāraksta kā Ugurs, bet tam es nepiekrītu (skat. Turku valoda rakstā info pie alfabēta par burtu ğ). Šobrīd nav noteikts kā precīzi jāatveido turku vārdi, tādēļ atveidoju tos iespējami tuvu to izrunai oriģinālvalodā (ğ turki gandrīz neizrunā).--Juris Y. T. 15:25, 8 jūlijā, 2008 (UTC) P.S. Cik zinu, latviešu valodā mazpazīstamiem vārdiem ir pieņemts iekavās norādīt vārdu oriģinālajā rakstībā. Šajā gadījumā es domāju, ka varētu izdarīt izņēmumu un paturēt tos vārdus iekavās...--Juris Y. T. 15:28, 8 jūlijā, 2008 (UTC)