Diskusija:Starptautiskā Krišnas apziņas biedrība

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Šo rakstu izveidoja kāds naida cēlējs, kas centās pateikt pēc iespējas vairāk slikta par Krišnu un hinduismu. Par ISKCON te gandrīz nekā nebija, pamatā tikai par novirzēm no statūtiem. Ierosinu izmest nepamatotās ķengas par Krišnu un hinduismu, kas ir maz saistītas ar ISKCON, un tā vietā izmantot oficiālos materiālus, vai vismaz pārtulkot anglisko rakstu. —Šo komentāru pievienoja Mkaama (diskusijadevums).

Vispār tur beigās ir arī bibliogrāfija. Un jebkuras sektas pārstāvji ļoti saasināti mēdz uztvert jebkādu kritiku. --ScAvenger (diskusija) 16:18, 27 jūlijā, 2012 (UTC)
Vispār vajadzētu, iebilstot pret saturu, norādīt uz konkrētām teksta daļām. Ja paskatās tīri kur tur vispār minēts hinduisms, iespējams, ka šoreiz ir taisnība. Varbūt labāk to tekstu pārbaudīt un, ja tas atbilst patiesībai, pievienot rakstam par Krišnu.
P.S. Tos mērķus varbūt labāk vajag kā atsevišķu sadaļu? ~~Xil (saruna) 16:46, 27 jūlijā, 2012 (UTC)
Atsauču te jebkurā gadījumā katastrofāli pietrūkst. --ScAvenger (diskusija) 16:48, 27 jūlijā, 2012 (UTC)

ISKCON kā sakni[labot pirmkodu]

Latvijā patreiz neformāli darbojas vēl vismaz divas starptautiskas goudīja vaišnavu organizācijas, kuras arī var saukt par "Harē Krišnām", bet kas nav ISKCON:

Formāli ir reģistrētas vēl vismaz divas "Harē Krišna" organizācijas, kas nav ISKCON, lai gan radušās ISKCON ietekmē:

Domāju, ka būtu drošāk un precīzāk likt ISKCON par pamatrakstu, bet Harē Krišnas kustība un Starptautiskā Krišnas apziņas biedrība redirect-ot. Pie viena rīkiem labāk patiks tīrie latīņu burti URL-ā.

Mkaama (diskusija) 05:40, 11 augustā, 2012 (UTC)

To visu var aprakstīt esošajā rakstā. No abreviatūrām pamatvirsrakstos ieteicams izvairīties, turklāt šī ir tāda, ko reti kurš zina. --ScAvenger (diskusija) 05:59, 11 augustā, 2012 (UTC)