Diskusija:Starptautiskā lidosta "Rīga"

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kā redzams attēlā lidosta atrodas praktiski blakus Skultei (attēls no 1188.lv kartes) Gragox 09:18, 24 septembrī, 2006 (UTC)

Ja grib rakstīt "sākot ar 26. aprīli", tad jānorāda arī gads, lai būtu viennozīmīgi saprotams. Varbūt pat arī šajā lapā nebūtu jāliek šie datumi. --Dainis 07:44, 5 aprīlī, 2007 (UTC)

Nosaukums[labot pirmkodu]

Varbūt tomēr Starptautiskā lidosta Rīga, bez pēdiņām? --Digital1 (uzrunāt) 13:51, 8 janvārī, 2009 (UTC)

Tad jau labāk Rīgas Starptautiskā lidosta, kā Vikimapijā. --ScAvenger 19:01, 8 janvārī, 2009 (UTC)
Tādi nosaukumi kā Starptautiskā lidosta Rīga un Arēna Rīga ir gramatiski nepareizi. Vismaz valodnieki ir dzirdēti burkšķam. Arēna Rīga gan ir oficiāls nosaukums. --Papuass 19:07, 8 janvārī, 2009 (UTC)
Izskatās, ka šis raksts ir lidostu, tāpēc piedāvāju rakstu pārsaukt par Rīgas starptautiskā lidosta (atbilstoši vikidatu ierakstam Starptautiskā lidosta "Rīga" (Q505421)). Savukārt pašreizējais nosaukums (Starptautiskā lidosta "Rīga") attiecas uz uzņēmumu (atbilstoši Starptautiskā lidosta "Rīga" (Q27486266)), kurš ir šīs lidostas operators. Par to jāveido tad atkal jauns, cits raksts. --Treisijs (diskusija) 2024. gada 17. marts, plkst. 13.28 (EET)[atbildēt]

Rīga - Ņujorka[labot pirmkodu]

Es te esmu dzidrējis daudzas sūdzības no cilvēkiem kas vēlējušies no Rīgas uz Ņujorku aizlidot. Lieta tāda ka patiesībā tādas līnijas kā "Rīga - Ņujorka" nemaz nav. Esot kaut kādi transfēra lidojumi ja nemaldos kuri it kā nav norādīti pat biļetē ka tev ir jāpārsēžās pilnīgi citā lidmašīnā lai varētu turpināt lidojumu, kas neizslēdz situāciju ka tev vēl var sanāk 10, un vairāk stundas nosēdēt lidostā gaidot savu lidmašīnu kas tevi vedīs tālāk. Esmu dzirdējis līdzīgas situācijas "Stokholma - Sietla" līnijā, un daudzās citās līnijās. Turklāt esmu dzirdējis ka pasažieri par to pat netiekot informēti tā sagādājot problēmas, jo tu nemaz nezini ka pavadīsi kaut kādas tur stundās tev nezināmā lidostā gaidot lidmašīnu, kas tevi vedīs tālāk. Vai tādām līnijām te vajadzētu atrasties tādā veidā muļķojot cilvēkus? Neesmu gan lidojis, un baudījis to. Esmu tikai no citiem to dzirdējis. --Indezit 17:15, 5 martā, 2010 (UTC)

Atrod atsauci, kas to pierāda, jo tagad tas tev sanāk viena tante teica līmenī ~~Xil (saruna) 03:22, 6 martā, 2010 (UTC)

Ievācu informāciju. Laikam tomēr lido. Pa daudz laikam tantes saklausījies esmu. :) --Indezit 16:19, 22 martā, 2010 (UTC)

Būtiska un svarīga informācija[labot pirmkodu]

Tiku atcēlis anonīma dalībnieka izdarītās izmaiņas, novērtējis to kā reklāmu. Varbūt nevajadzēja? Skatos, šeit jau ir vesela sadaļa ”Transports”, kas potenciālajiem lidotgribētājiem (šī lapa noteikti būs pirmā, ko tie apmeklēs...) sīki izstāsta, kur nopirkt biļeti, kā iekāpt autobusā utt. Varbūt kaut ko nesaprotu, bet man šķita, ka raksts ir par lidostu, nevis transportu uz lidostu. Zuiks 2016. gada 3. maijs, plkst. 17.27 (EEST)[atbildēt]

Tā sadaļa būtu nopietni jāpārstrādā. Tādas lietas kā cena un kursēšanas biežums jāmet laukā. Jāatstāj tikai, kuri pilsētas maršruti šeit iet, un var var piemest starpilsētniekus un starptautiskos, kuri šeit speciāli iebrauc. --Dainis (diskusija) 2016. gada 3. maijs, plkst. 17.55 (EEST)[atbildēt]
Jā, gandrīz visa sadaļa jāsviež laukā. --FRK (diskusija) 2016. gada 3. maijs, plkst. 18.51 (EEST)[atbildēt]