Diskusija:Tehnēcijs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Zīmējumā, kurā redzams elektronu izvietojums pa čaulām, ir redzams pavisam savādāks elektronu skaits pa tām nekā ir norādīts pie paša elementa. Protams, es pats gan šo attēlu, gan informāciju rakstā ievietoju, bet man vienalga nav skaidrs, kāpēc tā atšķiras. Dati ņemti no angļu vikipēdijas, bet attēls no commons. Varbūt kāds var palīdzēt un paskaidrot, kāpēc atšķiras --Treisijs 22:03, 4 augustā, 2008 (UTC)

Dažādos avotos ir pretrunīgi dati. Izskatās tomēr, ka jaunākie dati liecina par tās Vikikrātuves bildes pareizību (būs jāpameklē sīkāk par šo lietu). Angļiem arī diskusijā kāds uzdevis jautājumu par šo lietu, bet reakcijas nav bijis. --ScAvenger 22:05, 5 augustā, 2008 (UTC)
Es to zīmējumu ar elektronu orbītām aizvācu vispār, lai nemulsina lasītājus. Šādas bildes ir tikai mākslas darbi, kam maz kopīga ar realitāti un tajās esošā informācija tā vai tā jau ir infokastē. Kā lai pēc tam paskaidro, piemēram, Pauli principu cilvēkam, kas saskatījies šādas bildītes? :) Vēl tur bija jocīgs termins "atommedicīna", kas nekur literatūrā nav sastopams (aizstāju ar scintigrāfiju). --ScAvenger 09:54, 14 augustā, 2010 (UTC)