Diskusija:The Beatles

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Šis raksts ir bijis vērtīga raksta kandidāts latviešu Vikipēdijā. Skatīt diskusiju (noraidīts 2008. gada 23. jūnijā).

Šis raksts ir Vikipēdijas latviešu valodā labs raksts. Skatīt diskusiju. Atzīts 2008. gada 4. augustā.

Vai Pols ir miris dzēšana[labot pirmkodu]

Manuprāt tā sadaļa būtu jāatgriež. Kā argumentu dzēšanai kāds lietotājs pateica: "Stulba un maznozīmīga konspirācijas teorija, kura pat nav pieminēta apjomīgajā angļu valodas rakstā." Taisnība. Angļu Wikipēdijā tam pat ir atvēlēts vesels raksts.

159.148.202.14 14:52, 31 oktobrī, 2006 (UTC)

Vispirms - citējot šo "kādu lietotāju", proti, mani, varējāt to darīt precīzi.
Neuzskatu, ka šī konspirācijas teorija sniedz pietiekami nozīmīgu informāciju par bītliem, lai tiktu iekļauta pamatrakstā. Tas, ka angļu vikipēdijā par to ir vesels raksts un tā nav pieminēta pašā rakstā par bītliem, tieši to arī pierāda. Ja ir vēlēšanās - varat izveidot par šo tematu atsevišķu rakstu un ielikt rakstā par bītliem saiti uz to. --Dekaels 19:50, 31 oktobrī, 2006 (UTC)

Yesterday[labot pirmkodu]

Dīvaini... Uzspiežot Ctrl+F un meklējot rakstā Yesterday netika atrasts pilnīgi nekas, bet raksts tomēr ir atzīts par labu. Protams tas nav kritērijs, bet man liekas, ka par Yesterday toč vajadzēja būt kaut kam uzrakstītam, ja jau tomēr atzīts par labu esam.--Treisijs 16:18, 26 janvārī, 2009 (UTC)

Ja atrodi vietu, kur tas iederas - ieliec. Piemēram, en.wiki ir tik vien uzrakstīts, ka dziesmā izmantoja stīgu kvartetu. --SpeedKing (runāt) 16:28, 26 janvārī, 2009 (UTC)

Gribu pievērst uzmanību, ka raksts ir nozīmīgi papildināts un papildinājuma valoda nav gluži ideāla (komatu kļūdas, citas kļūdas: Džordžs ir par jaunu priekš grupas). Šis ir labs raksts. --GreenZeb — 2012. gada 28. martā, plkst. 00.57 (UTC +3)