Diskusija:Ticība

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Manuprāt dzēšana te ir pilnīgi nevietā. Cita lieta ka raksts par īsu, bet tas nu ir tikai tehniskas dabas, un laika jautājums. Es pat domāju ka tādas vienrindas vairāk vajadzētu te ielikt, lai tādas lietas acīs durās vairāk. Piemēram manuprāt te ir kliedzoši vajadzīgi tādi raksti kā Boeing 747 vai Airbus 380, un dažādas citas pasaulē gandrīz vai ikdienā skatāmas lietas kas ir apvītas ar leģendam. Man pašam pat bija domas ielikt kādas klasiskas vienrinadas, un skatīties kā raksts attīstās, bet kam man tas, ja tulītās birka būs virsū, un visu sabojās.--Indezit 15:27, 13 septembrī, 2009 (UTC)

Ir jau dažādu uzskatu pārstāvji vikipēdijā, tomēr šeit jābūt nevis vienai rindai, bet vismaz vienai rindkopai un vislabāk ar ievadteikumu sākumā. Un pārējais ir noformējuma ziņā-> aizmetņa veidne, kategorijas, iw un kāds attēls vai ārējās saites. Ar to jau būtu bijis pietiekami. --Zemgalietis 15:21, 13 septembrī, 2009 (UTC)
Kāda jēga no šādas vienrindes, ja tā nedod nekādu ieskatu tematā? Turklāt, rakstam jābūt enciklopēdiskam. --SpeedKing (runāt  · devums) 15:28, 13 septembrī, 2009 (UTC)

Tas taču ir tikai tehniskas dabas jautājums. Man tā vien liekās, ka dažos gadījumos pašu birku ir bijis uzmest grūtāk nekā pielabot rakstu. Papētīju dzēšanai ieliktos rakstus. Un piemēram Turcijas pilsētu uzskaitījums. Man trūkst vārdu kā var kaut kas tāds ienākt prātā. Šitāds nihelisms pret otra cilvēka darbu. Pie tam raksts manuprāt ir ļoti vērtīgs. Nu izdzēsīs to rakstu, bet pēc kāda laika kāds cits kam nemazākās nojausmas nebūs par pirmo rakstu drukās jaunu rakstu. Tā jau mēs esam maz, un raksti papildinās ļoti lēni. Sanāk ka paši sašaurināmies. Vai varbūt būtu pareizāk teikt optimizināmies vai optimazinājamies. --Indezit 15:46, 13 septembrī, 2009 (UTC)

Kādēļ tad to nepataisīt enciklopēdiskāku. Tas taču ir daudz racionālāk. Cita lieta ja raksts konkurē ar līdzīgu rakstu.--Indezit 15:49, 13 septembrī, 2009 (UTC)

Tas ir koks ar diviem galiem. Cik nav dzirdēts par to, ka latviešu vikipēdijā nekā nav. Labāk tad ir viens informatīvs raksts nekā desmit raksti, kuri sastāv no viena teikuma. Otrkārt, tikai daži cilvēki, kuri apskatīs šo rakstu, zinās kā te kaut ko var izmainīt, un vēl mazāk būs tie, kuri kaut ko gribēs darīt lietas labā (man personīgi pašlaik ar negribas ar šo rakstu ķēpaties). Arī es agrāk domāju par kvantitāti nevis kvalitāti, bet ko tas dod, ja, kā jau minēju, parunājot ar citiem cilvēkiem, šeit nekā nav. Mums ir jāstrādā pie kvalitātes un pašreizējais raksts par ticību noteikti ir jādzēš--Treisijs 16:02, 13 septembrī, 2009 (UTC)

nu tad sākiet čakarēt manu rakstu tagad ārā:)--Indezit 18:33, 13 septembrī, 2009 (UTC)

Inuse tikai noņem :) --ScAvenger 18:40, 13 septembrī, 2009 (UTC)