Diskusija:Trinitrotoluols

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Uzskatu, ka raksta daļa par sprāgstvielu izgatavošanu būtu izdzēšama - sevišķi jau tāpēc, ka izlaisti drošības līdzekļi. Manuprāt, šajā gadījumā informācija var apdraudēt kāda veselību/dzīvību, jo īpaši tādēļ, ka Vikipēdijai var piekļūt jebkura vecuma cilvēki, tāpēc tā būtu jādzēš. --Tail 22:41, 25 jūlijs 2005 (UTC)

Daļa no šīs informācijas tomēr ir enciklopēdiska. Neiedziļinājos sīkumos, bet angļu vikipēdijas rakstā en:Explosive material un no tā tālāk izrietošajos rakstos šāda informācija ir pieejama (jāatzīst gan, ka, piem., rakstā par nitroglicerīnu ir brīdinājums par to, ka "šī ķīmiskā reakcija ir ārkārtīgi bīstama, ja to neveic izglītoti profesionāļi īpaši aprīkotās laboratorijās".
Papētīju arī vadlīnijas, en:Wikipedia:What Wikipedia is not, en:Wikipedia:Importance (arī., piem., en:Wikipedia:The perfect article), man neizdevās atrast diskusiju vai norādi par šo tēmu, vai arī norādi, ka tādu informāciju nevajadzētu glabāt Vikipēdijā.
Domāju, ka ir jādzēš tikai piebildes par to, ka to var veikt mājas apstākļos un kur to var iegādāties, atstājot sastāvdaļas un procesa aprakstu, tomēr pierakstot vēl papildu brīdinājumu par bīstamību. --Jūzeris | m? 08:00, 26 jūlijs 2005 (UTC)
Labi, tad tā arī izdarīšu - pašreizējā informācija no norādījumiem, kā izgatavot sprāgstvielas, būtu jāpārtaisa par vienkāršu procesa aprakstu, IMHO. --Tail 09:35, 26 jūlijs 2005 (UTC)