Diskusija:Vladimirs Ļeņins

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sakarīgajā un aptverīgajā rakstā ir neliela disproporcija starp sākumsadaļu un pārējām (tā kā drusku pastrupām, negribīgām) sadaļām. Zināma pretruna ir arī sadaļas nosaukumā `Pēc Oktobra revolūcijas`, kur virsrakstā ir `revolūcija`, bet tekstā `apvērsums`. Vai tas traktējams identi? --JT 08:42, 22 decembrī, 2011 (UTC)

šitās ir lietas, ko nav vērts aprakstīt diskusijās, bet droši labot pašā rakstā. jo īpaši par "nelielo disproporciju". ja kādam pamatoti nepatiks - gan jau apkaros. --Biafra 20:59, 22 decembrī, 2011 (UTC)

Vai raksts nebūtu jāpārvieto uz "Ļeņins"?[labot pirmkodu]

Vai šeit gadījumā nav kā gadījumā ar rakstu Rainis, ka jāpārvieto vienkārši uz Ļeņins, jo tas ir pseidoīms, nevis uzvārds, tātad, ja vien cilvēks uz to nav mainījis uzvārdu, tad ir jābūt vai nu īstajam vārdam vai tikai pseidonīmam (šajā rakstā esošajā parakstā izskatās, ka cilvēks pats pseidonīmu norādījis iekavās, nevis lietojis uzvārda vietā) ~~Xil (saruna) 21:39, 27 novembrī, 2012 (UTC)

šķiet ka ne. ja tas tā būtu - visdrīzāk citās vikipēdijās kāds līdz tam būtu aizdomājies. --Biafra (diskusija) 21:42, 27 novembrī, 2012 (UTC)
nu ar šādu argumentu (un acīmredzot selektīvu citu Vikipēdiju izvēli) jau jāpārvieto uz Vladimirs Iljičs Ļeņins ~~Xil (saruna) 21:47, 27 novembrī, 2012 (UTC)
Tātad - es veicu nelielu pētījumu: cilvēks ir lietojis vairākus pseidonīmu un ar konkrēto vienkārši kļuvis slavens, turklāt pārsvarā ir teikts, ka tas bijis Ļeņins vai sākotnēji N. Ļeņins, nevis Vladimirs Ļeņins, ja pieturas pie principa, ka pseidonīms ir pseidonīms, nevis tiek piekabināts īstajam vārdam īsti nav iemesla nepārvietot, citās vikipēdijās var būt citas idejas kā jāveido rakstu nosaukumi ~~Xil (saruna) 22:34, 2 decembrī, 2012 (UTC)
Ja vienīgais iebildums turpinās būt citas Vikipēdijas es lapu pārvietošu... pēc dienām trim ~~Xil (saruna) 21:18, 3 decembrī, 2012 (UTC)