Diskusija:Zeltactiņas

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pamācība[labot pirmkodu]

Mans 1. raksts iekš vikipēdijas, man nesanāca tā, kā biju cerējusi, atteļi ir apakšā, kad vēlējos viņus ielikt, tur kur viņi bija paredzēti, man viss teksts sajuka kopā. es nesaprotu, ko es daru nepareizi :( —Šo komentāru pievienoja Zanzanzan (diskusijadevums).

Sveiki. Paldies par pievienošanos Vikipēdijai. Tavā diskusiju lapā ir sveiciena teksts, kurā ir saite uz svarīgāko pamatinformāciju, kas noteikti jāzin, uzsākot darbu Vikipēdijā! Ierakstīju atkārtoti, ja nevar saskatīt. Lūdzu iepazīsties un saved šo rakstu kārtībā, jo pretējā gadījumā tas tiks dzēsts! --Laurijs (diskusija) 19:26, 17 decembrī, 2012 (UTC)
Paldies! :) noteikti izlabošu. Pēc cik ilga laika raksts tiks dzēsts? es nezinu, vai šodien paspēšu visu savest kārtība. —Šo komentāru pievienoja Zanzanzan (diskusijadevums).
Nu, teiksim nedēļa pietiks? Principā nav konkrēta laika, ja ir redzams, ka raksts nav pamests un pie tā tiek strādāts, tad protams, ka tas netiks dzēsts. Izlasot svarīgāko pamatinformāciju, kas aizņem 10 min., rakstu var uzlabot 20 minūtēs :) --Laurijs (diskusija) 19:32, 17 decembrī, 2012 (UTC)
P.S. Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies. --Laurijs (diskusija) 19:33, 17 decembrī, 2012 (UTC)

Paldies par palīdzību! Rītdienas laiā visu sakārtošu :) —Šo komentāru pievienoja Zanzanzan (diskusijadevums).

Var paskatīties citus līdzīgus rakstus, kaut vai Kartupeļu lapgrauzis (nospiežot "rediģēt", var pētīt vikikodu, tikai nevajag rakstos veikt praktiskus eksperimentus, tam domāta smilšu kaste). --ScAvenger (diskusija) 19:40, 17 decembrī, 2012 (UTC)

Beidzot sāku saprast kā tas viss ir jādara. Rīt pabeigšu rakstu. Liels paldies par palīdzību. --Zanzanzan (diskusija) 20:32, 17 decembrī, 2012 (UTC)zanzanzan turpinu strādāt pie raksta. saglabāju, lai nekas nepazūd. --Zanzanzan (diskusija) 17:34, 18 decembrī, 2012 (UTC)zanzanzan