Diskusija:Zodiaks

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Horoskops[labot pirmkodu]

Nevaru saprast, vai uz šejieni taisīt pāradresāciju no horoskops... --Treisijs (diskusija) 22:12, 27 janvārī, 2013 (EET)

Pamēģini - un uzzināsi savu sāpju slieksni. Tikpat labi vēl saliksi saites starp astronomiju/astroloģiju - jo abas kaut ko par zvaigznēm ņemas. VikipēdijasPilsonis (diskusija) 22:32, 27 janvārī, 2013 (EET)
Ja ļoti negribas rakstīt atsevišķu rakstu (termins tomēr tādu pelnījis), var pāradresēt uz Astroloģija, bet noteikti ne uz šejieni. --ScAvenger (diskusija) 22:48, 27 janvārī, 2013 (EET)
Tad uz reiz nākošais jautājums. Vai raksta nosaukumā nevajadzētu nomainīt vārdu "zvaigznājs" pret kādu citu, piemēram, varbūt vajag pārsaukt par "zodiaka zīme", vai "zodiaka zīmes", vai tomēr "horoskopa zīme". Tikko izveidoju rakstu auns (horoskopa zīme), bet tā vien liekas, ka viens no šiem rakstiem ir jāpārsauc, lai būtu viens otram atbilstoši nosaukumi. --Treisijs (diskusija) 22:53, 27 janvārī, 2013 (EET)
Raksts būtu jāpārdēvē par "Zodiaks" (tagadējais Zodiaks savukārt par Zodiaks (nozīmju atdalīšana), jo šī ir pamatnozīme). Astronomijas aizmetni arī jāliek atpakaļ, jo šo terminu pilnīgi legāli lieto arī astronomijā. Auns (horoskopa zīme) savukārt būtu jāpārsauc par Auns (zodiaka zīme). --ScAvenger (diskusija) 22:59, 27 janvārī, 2013 (EET)

Populārs raksts[labot pirmkodu]

Šis regulāri ir viens no populārākajiem rakstiem latviski. Būtu jāsakārto un jāskatās, lai nav aplamības. Kurš jūtas zinošs? --Papuass (diskusija) 2016. gada 1. augusts, plkst. 11.36 (EEST)[atbildēt]