Kategorijas diskusija:Motosports

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pie šitas kategorijas varētu likt arī autosporta sportveidus?

Nezinu. Varbūt labāk vispār kategoriju saukt tehniskie sporta veidi, tad tur derētu gan auto, gan moto, gan arī, piemēram, ātrumlaivu sacensības?--Feens 00:16, 20 janvārī, 2007 (UTC)

Bet galvenais lai to varētu viegli atras - zem nosaukuma moto ir motors nevis motocikls! tapēc se domāju ka labāk lai viss paliek zem ši pasa :) Dalgo

Angļu Vikipēdija šeit nelīdz - tur pa šo jomu ir putra. Bet vāciski tiešām tā ir - Motorsport apvieno visus motorizētos sportus. Neatradu, kur ir tramvaju gonkas :) --Daarznieks 15:09, 20 janvārī, 2007 (UTC)

=)Tramvaju gonkas :D labs... nu tad lai paliek Motosports.

"Motorsports" gluži nav "motosports". "Tehniskie sporta veidi" liekas ļoti labs virskategorijas variants (zem tā tad varētu būt autosports, motosports utt.). --Dekaels 18:57, 20 janvārī, 2007 (UTC)

nu bet zem ta jau tad arī var būt riteņbraukšana, kārtslekšana un šahs arī jo tur jau arī tiek veiktas tejhniskas darbības - mīšanās, lekšana vai kauliņu bīdīšana... "tehniskie sporta veidi" būs grūtāk atšifrējams jēdziens, pēc manām domām, jo šeit visam buutu viegli saprotamam un pieejamam! Dalgo

Domāju, ka jāatsāk diskusija. Motosports ir tikai motociklu sacīkstes, bet motorsports ir plašāks jēdziens. Kategoriju ir jāpārsauc. --SpeedKing 11:23, 2 janvārī, 2008 (UTC)