Kategorijas diskusija:Neonacistu mūzikas grupas

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es ceru, ka tiks izveidotas arī kategorijas "Liberāļu rokgrupas", "Komunistu rokgrupas", "Demokrātu rokgrupas" utjpr., utjpr.??? --Kurlandlegionar 00:03, 8 jūlijā, 2009 (UTC)

Un īstenība jau ir tā, ka vācu valodā šamās ir "labējās rokgrupas", ne neonacistu grupas, kas būtu daudz korektāk, šajā jau tā nekorektajā kategorijā. --Kurlandlegionar 00:06, 8 jūlijā, 2009 (UTC)
Tas jau nav mans izdomājums. Tulkoju no angļu vikipēdijas. Krievu vikipēdijā arī ir neonacistiskās grupas, bet var jau pārvietot uz "korektāku" kategoriju, man iebildumu nebūs.--GreenZeb (diskusija) 09:52, 8 jūlijā, 2009 (UTC)
Tikai jāpiebilst, ka pārlieku liela neitralitāte (Labējās rokgrupas) bojā raksta kvalitāti, es pat to nesauktu vairs par neitralitāti. Starp citu, tā ir pilnīga aprobežotība, domājot, ka ja Tu klausies, piemēram, Landser vai kādu citu grupu, kas pauž neonacistu idejas, Tu arī esi nacists (piedod, bet nekādu citu iemeslu šādām pārspīlētām fobijām no nacisma es neredzu). --GreenZeb (diskusija) 10:42, 8 jūlijā, 2009 (UTC)