Dalībnieka diskusija:AnastasijaGor

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), AnastasijaGor. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 14:09, 9 aprīlī, 2015 (EEST)

Sveiki! Saites ir jānoformē apmēram šādi. Saites uz rakstiem Vikipēdijā latviešu valodā veido pēc šeit norādītās shēmas. Uz rakstiem citu valodu Vikipēdijās (krievu, angļu, zviedru) tekstā saites netiek veidotas. Tāpat jālikvidē saites uz ārējiem resursiem (mājaslapām u.c.), daļu no tām var noformēt kā atsauces. Ja rodas jautājumi, droši uzdodtiet tos te. Veiksmi vikidarbā! --FRK (diskusija) 15:29, 13 aprīlī, 2015 (EEST)

Sveiki! Paldies, par labojumiem, ņemšu vērā, veidojot otro rakstu augstskolas vajadzībām. Bija vēl jautājums par Fālunas rakstu - it kā saites uz ārējiem resursiem esmu likvidējusi. Vai tagad tur viss ir kā vajag, vai tomēr vēl ir kādi labojumi nepieciešami? --AnastasijaGor 16:50, 13 aprīlī, 2015 (EEST)

Ir diezgan labi. Vienīgi vajadzētu pacensties rakstīt enciklopēdiskākā stilā, piemēram, bez Ne koki, ne krūmi, pat sūnas ne — nekas nespēja izdzīvot, Ja šobrīd kādam cilvēkam, kas dzīvo Zviedrijā vai ir bijis Fālunā u.t.t. --FRK (diskusija) 17:04, 13 aprīlī, 2015 (EEST)
Vai drīkst jautāt, kurā augstskolā ir šis uzdevums? Ja nav slēpjams, tad arī kursa nosaukums noderētu. Gribam apzināt pasniedzējus. --Papuass (diskusija) 17:18, 13 aprīlī, 2015 (EEST)

Domāju, ka slēpjams nav. Ja nu tomēr ir, tad, lai piedod mani mans pasniedzējs par info noplūdi. Vidzemes augstskolā kursā "Eiropas vēsture". Pasniedzējs iedeva uzdevumu katram ievietot rakstu Vikipēdijā par vēstures vai tūrisma jomu (pati mācos tūrisma nozarē). --AnastasijaGor 18:45, 13 aprīlī, 2015 (EEST)