Dalībnieka diskusija:Français anonyme

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Français anonyme. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 02:39, 19 decembrī, 2013 (EET)

Paldies par papildinājumiem rakstos par reksiem un sfinksiem. Kļūdu ar komatiem jau paliek mazāk :), bet vārdos to gandrīz vispār nav.--Ingii (diskusija) 18:42, 2 martā, 2014 (EET)

Pateicos !--Français anonyme 18:50, 2 martā, 2014 (EET)

Atgādinājums, ka angļu novel latviski ir romāns, angļu novella ir novele (man nebija pārliecības par Sillanpē rakstu). --FRK (diskusija/devums) 09:46, 8 jūnijā, 2014 (EEST)

Paldies, FRK, katrs precizējums priekš manis ir ļoti vērtīgs - man ir zināmas grūtības ar latviešu valodu. Dotajā tekstā man liekas, ka tulkojums ir pareizs, bet caur Atsaucēm ir pieejams pirmraksts. Katrā gadījumā es paļaujos uz jūsu vērtējumu. Visu labu --Français anonyme 14:30, 8 jūnijā, 2014 (EEST)

Saites uz citām valodām[labot pirmkodu]

Tās saites liek šādi: kreisajā malā apakšā klikšķina uz "Valodas - Pievienot saites", tad pirmajā lauciņā ievada, piemēram "en", lai izvēlētos angļu valodu, nākamajā lauciņā to citas valodas raksta nosaukumu. Pārējo valodu raksti pieliksies automātiski. Tās saites ir ļoti noderīgas lasītājam, vajag saviem jaunajiem rakstiem likt. --Papuass (diskusija) 16:58, 8 jūlijā, 2014 (EEST)

Atbildēju --Papuass (diskusija) 17:29, 8 jūlijā, 2014 (EEST)

2014. gada labākais jaunais lietotājs latviešu valodas Vikipēdijā[labot pirmkodu]

2014. gada labākais jaunais lietotājs latviešu valodas Vikipēdijā
Saskaņā ar Vikipēdijas kopienas balsojumu, esi atzīts par 2014. gada labāko jauno lietotāju latviešu valodas Vikipēdijā
Sirsnīgs paldies visiem, tas ir patiešām aizkustinoši. --Français anonyme 02:06, 18 janvārī, 2015 (EET)

Premaxilla[labot pirmkodu]

Sveiks! Vai Tu vari man lūdzu palīdzēt pareizi pateikt latviski šādu anatomijas jēdzienu: premaxilla?--Ingii (diskusija) 17:53, 10 februārī, 2015 (EET)

Sveiks! Es atkal par anatomiju. Šoreiz par trīszaru nerva vienu no zariem - Ophthalmic - kā tas ir latviski?--Ingii (diskusija) 12:59, 21 februārī, 2015 (EET)

Labdien

Tas ir acs nervs, kas, izejot par spārnkaula acs dobuma augšējo spraugu, tālāk sadalās uz pieres nervu (nervus frontalis), asaru dziedzera nervu (nervus lacrimalis) un deguna-skropstu nervu (nervus nasociliaris). Tam piemīt tikai jušanas funkcija.

Ceru ka palīdzēju. Visu labu. --Français anonyme 01:14, 22 februārī, 2015 (EET)

Paldies!--Ingii (diskusija) 02:03, 22 februārī, 2015 (EET)
Lai gan angļu tekstā tas nav pieminēts, bet droši vien ar odzes virsnāss kameru, kas uztver siltumu, ir savienots tieši deguna-skropstu nervs. Angliski pieminēts tikai Ophthalmic.--Ingii (diskusija) 02:05, 22 februārī, 2015 (EET)

Sveiks! Augšupielādējot Vikikrātuvē, ir jāaugšupielādē attēlu pilnās versijas, ko iegūst (šeit, Vikipēdijā latviešu valodā) uzspiežot uz paša attēla un tad to lejupielādējot datorā, nevis datorā lejupielādējot kādu citu samazinātu versiju. Un pārvietojot attēlus Vikikrātuvē no citām Vikipēdijām, der izmantot šo rīku. Kā arī būtu jāuzmanās ar dažiem attēliem, piemēram, šo nedrīkstēja likt. Foto.lu.lv attēli nav ar Creative Commons licenci. Tāpat arī šis attēls noteikti ir dzēšams, jo Latvijā nav panorāmas brīvība, licenci arī nevajadzētu mainīt :) Lūgums vismaz turpmāk ievērot šo. --FRK (diskusija) 11:59, 11 jūnijā, 2015 (EEST)

Français anonyme, arī tavs viedoklis ir svarīgs nākotnes kopienas diskusijā[labot pirmkodu]

Es aicinu tevi pievienoties diskusijai par Wikimedia kustības nākotni. Jau vairākas nedēļas daudzās valodās notiek diskusija par nākamo 15 gadu prioritātēm: Kas būs tas, kas paātrinās mūsu progresu? Kas ir pats svarīgākais, ko mēs varam kopīgi paveikt nākamo 15 gadu laikā? Kas mūs vienos un iedvesmos? Šie ir tie svarīgākie jautājumi.

Arī tavs viedoklis ir svarīgs, neatkarīgi no tā, vai esi administrators vai tikai labo drukas kļūdas. Pievienojies diskusijai latviešu valodā, iesniedzot savas idejas, vei komentējot citas.

Papildu informācijai vari apskatīt šīs saites:

Ja ir neskaidrības, droši jautā. --Papuass (diskusija) 2017. gada 11. aprīlis, plkst. 11.28 (EEST)[atbildēt]

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.52 (EEST)[atbildēt]

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (trešdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 15 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2018. gada 2. jūnijs, plkst. 16.37 (EEST)[atbildēt]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 13 August 2023 (UTC)