Dalībnieka diskusija:Gatkreg

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Gatkreg. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 23:02, 23 aprīlī, 2013 (EEST)

56. kilometrs[labot pirmkodu]

Paldies par rakstu un labām atsaucēm! Vienīgi es izņēmu šo pieturu no līnijas veidnes, jo tādu sen likvidētu pieturu likt starp esošajām būtu maldinoši (tad arī Avoti tur jāliek klāt). Mums pieņemts tur likt tās pieturas un stacijas, kas ir jaunākajā LDz pārskatā (kaut arī varbūt nefunkcionējošas). --ScAvenger (diskusija) 22:37, 4 maijā, 2013 (EEST)

Tekstu kopēšana[labot pirmkodu]

Vajadzētu censties vairāk rakstīt saviem vārdiem, piemēram, rakstā par Melturiem vēstures sadaļas teksts ir gandrīz precīzi pārkopēts no minētā avota. Citādi sanāk autortiesību pārkāpums (fakti kā tādi, protams, ir izmantojami, bet izklāstu jāpamaina). --ScAvenger (diskusija) 20:44, 15 maijā, 2013 (EEST)

Veidne: dzēst[labot pirmkodu]

Laikam tev kāda kļūda gadījās, bet veidni dzēst jāizmanto šādi: {{dzēst|<!-- Iemesls -->}}

Veiksmi turpmākajā darbā!--Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 16:18, 30 septembrī, 2013 (EEST)

Skaidrs. Es liku {{subst:dzēst+|iemesls}}, tagad tikai pamanīju, ka tur pēc tam ierakstās viss veidnes kods.--Gatkreg (diskusija) 16:33, 30 septembrī, 2013 (EEST)
Itkā ar dzēst+ tam vajadzēstu strādāt. Laikam plusiņu aizmirsi pielikt :),--Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 16:43, 30 septembrī, 2013 (EEST)

Elektrovilcieni uz Aizkraukli[labot pirmkodu]

Tikko no drošiem avotiem ienāca informācija, ka nav izdevies padot elektrību atjaunotajam posmam Skrīveri—Aizkraukle :( Braukāšana ar autobusiem pagarināta līdz 17. septembrim (ir arī paziņojums PV mājaslapā). Nāksies mainīt tos rakstus atpakaļ... --ScAvenger (diskusija) 16:23, 29 augustā, 2014 (EEST)

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.52 (EEST)[atbildēt]

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (trešdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 15 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2018. gada 2. jūnijs, plkst. 16.37 (EEST)[atbildēt]