Dalībnieka diskusija:Uldis s

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Uldis s. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- 11:23, 3 augustā, 2011 (UTC)

Lūgums iemest aci šeit. Jebkurā gadījumā paldies par devumu! --ScAvenger 14:18, 6 septembrī, 2011 (UTC)

commons:Commons:Deletion requests/File:Anda Safranska 1980x.jpg. /Pieter Kuiper 17:24, 8 septembrī, 2011 (UTC)

Interpunkcija[labot pirmkodu]

Vai drīkst Jūs palūgt lietot Vikipēdijā pieņemto interpunkciju? Konkrēti: g. vienmēr tiek rakstīts pilnībā un starp kārtas skaitli un sekojošo vārdu liek atstarpi. 1999. gads, 1. vieta utt. --Kikos 09:09, 9 septembrī, 2011 (UTC)

Šīs kļūdas varbūt var palabot GreenZeb bots? Tur vajadzētu varēt uzrakstīt labu regulāro izteiksmi. --Papuass 09:11, 9 septembrī, 2011 (UTC)

Diskusiju dzēšana[labot pirmkodu]

No Lietotāju uzvedības noteikumiem: "4.7. Aizliegts jebkādā veidā rediģēt, modificēt un dzēst diskusiju lapā ievietoto informāciju." --Digital1 12:02, 10 oktobrī, 2011 (UTC)

Atsauču veidošana[labot pirmkodu]

Labdien! Prieks, ka parādījies vēl kāds lietotājs, kurš raksta par šaha tēmām:) Iesaku, noformējot atsauces, izmantot vismaz šādu minimālu variantu, kad aiz saites tiek iekopēts atsauces lapas nosaukums - teksts kļūst lasāmāks: Piemēram: šāds [1] variants noteikti ir informatīvāks par šo: [2] Veiksmi darbā un paldies par ieguldījumu!

Atsauces[labot pirmkodu]

Turnīru tabulas[labot pirmkodu]

Kāpēc turnira tabulās lieto saīsināto variantu (pie tam uzvārds vārda pirmai burts.) - bet ne pilnu vārdu? ĒteriskāFejiņa (diskusija) 13:45, 2 aprīlī, 2012 (UTC)
Daudziem turnīra dalībniekiem nav precīzi zināmi vārdi, dažiem ir zināmi tikai uzvārdi. Tāpēc izvēlējos šādu formu - Uzvārds V.--Uldis s (diskusija) 14:43, 2 aprīlī, 2012 (UTC)

Ķīnieši[labot pirmkodu]

Mums ir tāds špikerītis ķīniešu personvārdu (un citu nosaukumu) atveidošanai (ja vēl savajadzēsies). --Kikos (diskusija) 10:14, 4 jūlijā, 2013 (EEST)

Paldies, ļoti noderēs.--Uldis s (diskusija) 10:16, 4 jūlijā, 2013 (EEST)

Labāk vēlu, nekā nekad[labot pirmkodu]

Varbūt arī jau par vēlu saku, bet vismaz tomēr: šahistiem ir pašiem sava infokaste: Veidne:Šahista infokaste, kas ir tuvāka (dizaina un visādā citā ziņā) citām sportistu infokastēm un ir vairāk informācijas, ko tur rakstīt. Piemēru skatīt Kārlsena rakstā. Ja ir jautājumi, idejas uzlabojumiem droši saki! Veiksmi vikidarbā un, protams, paldies par līdzšinējo devumu. --FRK (diskusija/devums) 12:28, 11 jūlijā, 2013 (EEST)

Paldies, esmu to ievērojis, bet tajā, manuprāt, ir ļoti neveiksmīgas rindas "tautība, svars, garums, izglītība", kuras vairumos gadījumu ir grūti aizpildīt ar šo nebūtisko informāciju. Tāpat FIDE reitingi dzīviem šahistiem mēdz katru mēnesi atjaunoties, tāpēc neuzskatu, ka tos ir vērts likt (var salīdzināt FIDE reitingus tam pašam Karlsenam angļu un latviešu versijās, turklāt nesaprotu, kādēļ latviski viņa vārds ir Mangnuss, nevis Magnuss). Tāpat šahisti dzīvē mēdz nodarboties arī ar citām lietām, un tādos gadījumos parastā infokaste ir viņiem piemērotāka. --Uldis s (diskusija) 14:33, 11 jūlijā, 2013 (EEST)
Mangnuss ir pēc norvēģu īpašvārdu atveidošanas noteikumiem. Tas, ka tur ir tie parametri, uzreiz nenozīmē, ka viņi ir jāaizpilda (šajā infokastē neviens parametrs nav obligāts). Jā, ok, par reitingu gan es piekrītu. Bet vēl joprojām domāju, ka šahista infokaste ir piemērotāka (sportistiem tā ir standarta prakse; un daudzas citas Vikipēdijas arī taču to izmanto, tai skaitā lielākās). --FRK (diskusija/devums) 14:47, 11 jūlijā, 2013 (EEST)
Reitingu varēs ņemt no Vikidatiem, man šķiet, ka tur ir plāns regulāri importēt jaunāko. --Papuass (diskusija) 15:15, 11 jūlijā, 2013 (EEST)

Tos jūsu īpašvārdu atveidošanas noteikumus ievēro tikai latviešu Vikipēdija... Neviens cits līdz šim nav rakstījis MaNgnuss, tāpat arī Kārlsens ar garo ā. Domāju, ka Vikipēdijā būtu jāatspoguļo vispirms tradicionālā vārdu rakstība latviešu presē un interneta izdevumos, tikai pēc tam varētu pielikt īsu atsauci, ka pareizāk ir tā un tā. Tad vēl ir tāda lapa Bobijs Fišers, kuru gan vajadzētu pārdēvēt par "Roberts Džeimss Fišers", jo Bobijs ir tikai iesauka. Bet šahista infokaste ir pārāk gara, angliskā versijā tā ir daudz kompaktāka.--Uldis s (diskusija) 15:20, 11 jūlijā, 2013 (EEST)

Nenolaidīsimies tač līdz mēdiju līmenim. Jāatveido pēc visiem noteikumiem.--Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 11:07, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Var palasīt šeit, lai nesāktu visu pa otram lāgam. Iespējams, diskutējams jautājums būtu populāro, bet nepareizo formu norādīšana pašā raksta tekstā, ne tikai pāradresācijās. --ScAvenger (diskusija) 14:20, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Kura tad ir tā "latviešu šaha literatūra", ja nevienā rakstā nav NEVIENAS atsauces uz latvisku avotu? --Kikos (diskusija) 14:21, 12 jūlijā, 2013 (EEST)

Tā ir domāta, kā vispār grāmatās un presē lietota vārda un uzvārda forma. Piemēram, ir tāda vietne kā periodika.lv un tur var atrast dažādus datus dažādos laika posmos par zviedru šahistu Gideonu Štālbergu (un nevar atrast par Jideonu Stolbergu): http://www.periodika.lv/#searchResults;simpleQuery=gideons%20štālbergs Nekas jauns jau te netiek izdomāts, tomēr uzskatu, ka 2013. gadā mainīt vēsturiski latviešu literatūrā izveidojušos vārda un uzvārda formu 1967. gadā mirušam cilvēkam nav korekti. Vismaz piezīmi, ka ir bijis pazīstams arī kā Gideons Štālbergs jau nu varēja atstāt.--Uldis s (diskusija) 14:54, 12 jūlijā, 2013 (EEST)

Par vēsturiskajām formām raksta tekstā - šis ir visai smags jautājums. No vienas puses, informācijai tas būtu noderīgi, no otras - ir iegājies, ka tās mēs liekam tikai pāradresācijās (tāpat kā, teiksim, Čehoslovakiju vai Iraku). Ja cilvēks gribēs Vikipēdijā atrast to pašu Gideonu Štālbergu, viņš to ierakstīs meklēšanas lodziņā un viņu pāradresēs uz Jideonu Stolbergu. Bet man ir aizdomas, ka ārējie meklētāji neindeksē pāradresācijas, tādēļ, teiksim, meklējot Googlē "Gideons Štālbergs", cilvēks Vikipēdijā nenonāks un mūsu raksts viņam ies secen. No šāda viedokļa vēsturisko un nepareizo formu ielikšana pašā rakstā būtu lietderīga. --ScAvenger (diskusija) 15:06, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Tad varbūt kāds varētu atjaunot dzēsto piebildi vismaz Jideonam, jo neviens šahists neizdomās, ka Google ir jāmeklē pareizā vārda un uzvārda forma? Varbūt arī Bobiju varētu pārsaukt par Robertu Džeimsu? Citādi cilvēks arī ir miris, bet mēs joprojām izmantojam iesauku pilna vārda vietā.--Uldis s (diskusija) 15:55, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Tā taču nav iesauka, bet gan saīsinātā vārda forma (kas amerikāņiem ir ļoti ierasta prakse). --FRK (diskusija/devums) 16:05, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Lūdzu, jautāšu precīzāk - varbūt varētu saīsinātās vārda formas vietā lietot pilnu vārdu? Tas izskatītos labāk.--Uldis s (diskusija) 16:18, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Nebūt nevēlos uzkurināt kaislības, bet MaNgnusam Kārlsenam šādu rakstību arī nenodrošina atsauce, bet kolēģu FRK un Kikos labais vārds;) -- Gaujmalnieks (diskusija) 17:27, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Vari aizčāpot uz kādu (ne ļoti mazu) bibliotēku un apskatīt grāmatiņu "Dāņu, norvēģu, zviedru un somu īpašvārdu atveide latviešu valodā" (man tagad nav pa rokai, lai vismaz parādītu nofočētu lappusi). --FRK (diskusija/devums) 17:31, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Latviešu vikipēdijā ir pieņemts netriviāliem apgalvojumiem (tostarp pareizrakstībai) likt atsauci, nevis kaut kur sūtīt meklēt nezin kādu lappusi:-)) --Gaujmalnieks (diskusija) 17:36, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Izņemot Kimi Reikenenu, neesmu redzējis, ka liktu atveidošanai atsauci ;) --FRK (diskusija/devums) 17:39, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Ja? Tiešām! Vai tas nebūtu jālabo;) --Gaujmalnieks (diskusija) 17:49, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Vispār tas bija domāts tā, ka kolēģis Uldis s līdzīgi var aizsūtīt pameklēt pa bibliotēkām pārsimt žurnālu "Šahs", kur būtu jābūt viņa minētam rakstības variantam. Diezgan nesmuki tas bija.. --Gaujmalnieks (diskusija) 17:58, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Nu jā... --FRK (diskusija/devums) 18:04, 12 jūlijā, 2013 (EEST)
Tas, ka žurnāla "Šahs" autori nav draugos ar īpašvārdu atveidošanu, nav iemesls, lai mēs pieturētos pie nepareiza vārda varianta. Kaut kur raksta beigās, sadaļā "Avoti" vai kur citur (bet ne pirmajā rindā), šos vārdu variantus var pieminēt, lai gūgle tos indeksētu. Ķīnas šahistu vārdi bija spilgts piemērs tam, ka šajos "latviskajos" avotos par vārdu pareizību vispār neiespringst. --Kikos (diskusija) 18:23, 12 jūlijā, 2013 (EEST)

Thank you[labot pirmkodu]

Hello, sorry for not writing in your language. Thank you very much for the updatings at the Latvian Chess Championship page on the catalan wikipedia!.--CarlesMartin (diskusija) 13:03, 6 maijā, 2014 (EEST) (ca:Usuari:CarlesMartin)

DEFAULTSORT[labot pirmkodu]

Sveiki! DEFAULTSORT'ā vairs nevajag aizvietot garos patskaņus ar īsajiem un mīkstos līdzskaņus - ar parastajiem līdzskaņiem + z, tagad var rakstīt kā latviešu valodā pienākas (piemēram, {{DEFAULTSORT:Bārklijs, Čārlzs}}). --FRK (diskusija/devums) 15:40, 3 jūnijā, 2014 (EEST)

Paldies, ņemšu vērā.Uldis s (diskusija) 15:57, 3 jūnijā, 2014 (EEST)

Egons Lavendelis[labot pirmkodu]

Sveiks! Vēlējos uzjautāt, cik nozīmīga (kā šahists) ir šī persona? Kamēr vēl studēju RTU, es varētu dabūt foto, ja ir raksts. --FRK (diskusija) 20:39, 24 martā, 2015 (EET)

Sveiks! Ir tāda grūti pamatojama sajūta, ka viņš personīgi būtu pret šādu rakstu. Egons Lavendelis ir pazīstams Latvijas šaha dzīves organizators, federācijas izpilddirektors, FIDE meistars, tāpat daudz laika velta zinātniskam darbam, tomēr raksts pašreiz liekas nedaudz pāragrs, jo domāju, ka viņa lielākie sasniegumi vēl ir priekšā. Ja vienīgi ir iespēja, tad varbūt foto varētu ievietot Vikikrātuvē, jo ar laiku tas var noderēt.Uldis s (diskusija) 08:40, 25 martā, 2015 (EET)
Ok, skaidrs. --FRK (diskusija) 09:24, 25 martā, 2015 (EET)

WM CEE 2015[labot pirmkodu]

Sveiks! Iespējams esi pamanījis, ka Vikipēdijā notiek WM CEE 2015 konkurss, kura ietvaros tiek aicināti rakstu autori izveidot rakstus, kas saistīti ar Centrālās un Austrumu Eiropas valstīm. Pamanīju, ka Tu esi jau vairākus tādus izveidojis. Lūgums tos pievienot šajā sarakstā. Pēc konkursa būs publiskots globālais kopsavilkums un tā ir iespēja Latvijai izskatīties labi uz reģiona fona, vienīgi par Latviju izveidotos nevar iesniegt. Veiksmi vikidarbībā! :) P.S. Ja ir kādi jautājumi, vari uzdot tos šiem vīriem — Lietotājs:Edgars2007, Lietotājs:Papuass --AgrisR (diskusija) 12:51, 27 maijā, 2015 (EEST)

WMCEE Spring 2015 un Vikinometne[labot pirmkodu]

Apsveicu ar atzīstamu sniegumu konkursā! Lūdzu, pēc iespējas ātrāk dod ziņu, vai piedalīsies Vikinometnē - tās organizatori grib informāciju līdz 25. jūnijam. Ja esi braucējs, uzreiz aizpildi arī šo formu. --Papuass (diskusija) 23:24, 21 jūnijā, 2015 (EEST)

Paldies par augsto novērtējumu, tomēr nebūšu braucējs uz nometni.--Uldis s (diskusija) 08:57, 25 jūnijā, 2015 (EEST)

Nākamā vikikrutuma virsotne[labot pirmkodu]

Sveiks! Būtu ļoti jauki, ja Tu veidotu arī pāradresācijas saviem rakstiem. Sasniegsi nākamo neoficiālo vikikrutuma virsotni :) To dara pavisam vienkārši: meklētājā ieraksta šahista uzvārdu, tad atver lapu labošanas režīmā, tur ieraksta šādu kodu:

#REDIRECT [[Šahista raksta nosaukums]]

Un spiež saglabāt. Der izveidot šādas pāradresācijas:

Ja ir citi jautājumi, droši uzdod. --FRK (diskusija) 2015. gada 21. septembris, plkst. 12.12 (EEST)[atbildēt]

Nozīmju atdalīšanas saites[labot pirmkodu]

Nozīmju atdalīšanas saites uz personām neliekam. --Edis (diskusija) 2015. gada 1. oktobris, plkst. 13.13 (EEST)[atbildēt]

Šahisti Tartu Universitātes rakstu konkursā :)[labot pirmkodu]

Tartu Universitātes rakstu konkursa sakarā atradu, ka latviski vēl nav šādu biogrāfiju part Tartu studējušajiem: en:Larissa Volpert, en:Jaan Ehlvest, en:Kaido Külaots. Ludis21345 arī informēju. --Papuass (diskusija) 2015. gada 10. decembris, plkst. 17.20 (EET)[atbildēt]

Par Volperti uzrakstīšu, pārējie brīvi. Ludis21345 (diskusija) 2015. gada 11. decembris, plkst. 08.30 (EET)[atbildēt]

Leonardo lūgums[labot pirmkodu]

Saņēmu no Lubičiča vēstuli:

thank you very much for your answer. Can you please be so kind to remove rerefence for Yugoslavia (flag in the right up corner), and link to Yugoslav chessplayers (in bottom right)?
https://en.wikipedia.org/wiki/Leonardo_Ljubi%C4%8Di%C4%87
https://lv.wikipedia.org/wiki/Leonardo_%C4%BBubi%C4%8Di%C4%8Ds
I was born during the existence of Yugoslavia, but I was born Croat and am Croat, we have no such relation to Yugoslavia (for instance, Tonu Oim and Dronov would be USSR by the same logic, etc.). I   thank you very much in advance. Also, can you tell me where to correct the same thing for English version? Kind regards, Leonardo

Domāju aprakstītās personas griba ir jārespektē un latviešu lapā to jau izdarīju. Angliski neesmu reģistrējies, tāpēc lūdzu Jūs izdarīt šo labojumu.Ludis21345 (diskusija) 2016. gada 12. februāris, plkst. 18.15 (EET)[atbildēt]

Nedomāju, ka arguments "I was born Croat and am Croat" bija pietiekams, lai veiktu šādas izmaiņas.--Uldis s (diskusija) 2016. gada 15. februāris, plkst. 08.44 (EET)[atbildēt]
Domāju, ja cilvēks meklējis 15 gadu vecos arhīvos kaut kādu Latvijas šahista e-pasta adresi, viņu šī Dienvidslāvijas pieminēšana dziļi aizskārusi. Grūti iejusties tā cilvēka "ādā", kas pavisam nesenā pagātnē pārcietis kara šausmas. Manī šī emocionālā puse ņēma virsroku par faktoloģisko un uzskatīju, ka Dienvidslāvijas nepieminēšana nav tik būtiska, lai cilvēkam nepārtraukti atgādinātu viņam nepatīkamu faktu. Es ļoti atvainojos,ja esmu ar savu labojumu Jūs aizvainojis! Ludis21345 (diskusija) 2016. gada 15. februāris, plkst. 14.59 (EET)[atbildēt]
Nav nekādas nepieciešamības atvainoties. Argumenta par karu ietekmē izņēmu no angliskās versijas Dienvidslāvijas pieminēšanu. Tā kā arī neatradu nevienu faktu par viņa piedalīšanos Dienvidslāvijas turnīros, tad uzskatīsim, ka Dienvidslāvijā viņš kā šahists neko būtisku nepaveica. Starp citu, būtu labi, ja jau viņš pats ir atradies, izdibināt kādus faktus par viņa dzīvi - kurus varētu ar personīgo akceptu izmantot biogrāfijas papildināšanai. Citādi beidzamo Pasaules korespondencšaha čempionu biogrāfijas atgādina mītisku personu aprakstu, jo par viņiem tikpat kā nav pieejama publiska informācija.--Uldis s (diskusija) 2016. gada 15. februāris, plkst. 17.03 (EET)[atbildēt]
Man tas ir problemātiski vājo angļu valodas zināšanu dēļ. Bet, ja Jūs gribat to mēģināt, varu pārsūtīt viņa e-pasta adresi.Ludis21345 (diskusija) 2016. gada 17. februāris, plkst. 13.25 (EET)[atbildēt]

{{subst:#switch:lv|es=CEE Primavera 2016 Encuesta|#default= CEE Spring 2016 Survey|hu=CEE Tavasz 2016 kérdőív|sq=Anketa e CEE Spring 2016|et=Kesk- ja Ida-Euroopa kevad (CEE Spring) 2016 küsitlus|tr=Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Baha...

Sveiks, CEE Spring 2016 dalībniek! Starptautiskie konkursa organizatori lūdz tev aizpildīt aptauju par konkursu. Tā ir ļoti īsa. Tā dos mums statistikas datus un ļaus uzlabot nākamo konkursu. Lūdzu aizpildi šo aptauju: https://wikimedia.qualtrics.com/jfe/form/SV_eLP1PKZWjSpIi45 Ar laba vēlējumiem,
-- Ата, izmantojot masu paziņojumus 2016. gada 10. septembris, plkst. 16.28 (EEST)[atbildēt]

Nikolajs Noskovs[labot pirmkodu]

Sveiki mīļā Uldis s! Es nezinu jūsu Latvijas, bet atrunas, lai jūs, jūs varat sdelta rakstu par krievu rokmūziķis Nikolajs Noskovs? Ja jūs šo rakstu, es būšu ļoti pateicīgs! Paldies! --178.71.161.234 2016. gada 9. novembris, plkst. 12.56 (EET)[atbildēt]

Šahistu saraksts[labot pirmkodu]

Labdien! Nezinu, kāda ir jūsu sistēma biogrāfiju izvēlē, bet lūdzu jums saraksts ar šahistiem, par kuriem mums vēl nav rakstu, sakārtots pēc citu valodu saišu skaita. Sarakstā gan ir arī tādi, kam pamatnodarbe bija cita. Varētu noderēt arī Ludis21345. --Papuass (diskusija) 2017. gada 4. janvāris, plkst. 16.29 (EET)[atbildēt]

Labdien! Mana sistēma biogrāfiju izvēlē balstās uz personas pieminēšanu esošajos rakstos, jo negribas veidot "vientuļus" rakstus. Paldies par atsūtīto sarakstu.--Uldis s (diskusija) 2017. gada 4. janvāris, plkst. 16.45 (EET)[atbildēt]

Uldi s, arī tavs viedoklis ir svarīgs nākotnes kopienas diskusijā[labot pirmkodu]

Es aicinu tevi pievienoties diskusijai par Wikimedia kustības nākotni. Jau vairākas nedēļas daudzās valodās notiek diskusija par nākamo 15 gadu prioritātēm: Kas būs tas, kas paātrinās mūsu progresu? Kas ir pats svarīgākais, ko mēs varam kopīgi paveikt nākamo 15 gadu laikā? Kas mūs vienos un iedvesmos? Šie ir tie svarīgākie jautājumi.

Arī tavs viedoklis ir svarīgs, neatkarīgi no tā, vai esi administrators vai tikai labo drukas kļūdas. Pievienojies diskusijai latviešu valodā, iesniedzot savas idejas, vei komentējot citas.

Papildu informācijai vari apskatīt šīs saites:

Ja ir neskaidrības, droši jautā. --Papuass (diskusija) 2017. gada 11. aprīlis, plkst. 11.00 (EEST)[atbildēt]

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.57 (EEST)[atbildēt]

Labvakar! Esmu jums nosūtījis e-pastu par CEE Spring konkursu, vai varat apskatīt savu pastkasti? --Papuass (diskusija) 2017. gada 18. jūlijs, plkst. 23.59 (EEST)[atbildēt]

Labvakar! Atvainojos par aizkavēšanos ar atbildi, taču neko speciāli CEE Spring konkursam nejūtos rakstījis, tālab lūgums manu balvu nodot kādam dalībniekam, kurš patiešām piedalījās šajā konkursā. Neesmu pret, ka manus rakstus izmanto kopējai statistikai, taču automātiski apbalvot tomēr nevajadzētu. Paldies par izpratni.--Uldis s (diskusija) 2017. gada 19. jūlijs, plkst. 22.56 (EEST)[atbildēt]

Paldies, cienīsim lēmumu — balva kā reiz pienāksies dalībniekam, kurš jūs "pieteica" (Dainis). --Papuass (diskusija) 2017. gada 19. jūlijs, plkst. 23.04 (EEST)[atbildēt]

Dabas skati Vikipēdijā 2018[labot pirmkodu]

Sveiki! Aicinu Tevi piedalīties mūsu kopienas organizētajā fotokonkursā "Dabas skati Vikipēdijā 2018"! Vairāk informācijas šeit. --AgrisR (diskusija) 2018. gada 25. maijs, plkst. 23.55 (EEST)[atbildēt]

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (trešdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 15 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2018. gada 2. jūnijs, plkst. 16.39 (EEST)[atbildēt]

Zināšanai[labot pirmkodu]

Šādas darbības var arī viegli veikt ar botu. Tajā laikā var nodarboties ar kaut ko tādu, kam nepieciešams cilvēka intelekts. P.S. Un tāpat kategorijas būs jāpārvieto :) --Edgars2007 (diskusija) 2018. gada 15. jūnijs, plkst. 12.32 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (17.12.2020)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Marina Guseva, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2020. gada 17. decembris, plkst. 15.02 (EET)[atbildēt]

Iekavas (28.11.2023)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Jakubs Sēmans, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2023. gada 28. novembris, plkst. 17.02 (EET)[atbildēt]