Dalībnieks:Džošs Duhamels/Smilšu kaste

Vikipēdijas lapa

Džošua Deivids "Džošs" Duhamels (angļu; Joshua David "Josh" Duhamel; dzimis 1972. gada 14. novembrī Minotā, Ziemeļdakotā, ASV) ir amerikāņu aktieris. Viņa pirmais sasniegums bija galvenā lomā,kā Leo du Pres , seriālā Visi mani bērni. Plašu atpazīstamību Džoss ieguva NBC`s veidotajā seriālā Las Vegasa, kur viņš attēloja Denīju Makkoijsu. Pēc tam viņš bija redzams, kā viens no galvenajiem varoņiem, trijās no filmām Transformeri. Viņš ir filmējies arī tādās filmās, kā - Kad Romā, Dzīve kādu mēs to zinām, Jaungada vakars un Drošības sala.

Džošua Deivids "Džošs" Duhamels
Džošua Deivids "Džošs" Duhamels
Dzimis 1972. gada 14. novembrī (51 gads)
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Minota, Ziemeļdakota, ASV
Nodarbošanās aktieris
Darbības gadi 1999—pašlaik
Dzīvesbiedre Fergie Duhamel
Bērni Axl Jack Duhamel


Agrīnā dzīve[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Duhamels ir dzimis Minotā, Ziemeļdakotā, ASV, viņa māte Bonnija L. Kempere, ir terapeite, bet tēvs Larijs Duhamels reklāmu pārdevējs. Džošs ir Franču-Kanādiešu, Īru,Angļu, Vācu un Norvēģu izcelsmes. Duhamels uzauga, kā katolietis.

Viņa vecāki izšķīrās viņa jaunības gados. Lai gan viņš uzturs ciešu kontaktu ar abiem vecākiem, viņš uzauga pie savas mātes kopā ar savām trijām māsām - Ešliju, Makenziju, un Kasidiju. Duhamels iestājās Minotas Štata universitātē un spēlēja unverisitātes futbola komandā. Viņš plānoja uzsākt arī zobārsta studijas, bet tomēr pameta skolu, kaunoties par savu pus pabeigto bakalaura grādu.

Karjera[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Duhamels ir teicis: "Pēc koledžas, es sekoju savai bijušai draudzenei uz ziemeļ Kalifroniju, kur man bija daudz dīvainu darbu." Duhamels vinnēja titulu Gada Modelis sacenībās 1997. gadā, Internacionālajā Modeļu un Talantu Asosācijā (IMTA). Vietu augstāk bija aktieris Aštons Kačers .

Duhamels sāka savu aktiera karjeru, kā dalībnieks videoklipos, sākot ar Donnas Summeras "Es vēlos doties ar Tevi(Con te partirò)" 1999. gadā un Kristīnas Agileras dziesmu "Džins pudelē", tajā pašā gadā. Džošs mācījās Sedita Aktieru Skolā. Vēlāk tajā pašā gadā, viņš ieguva lomu Leo du Pres ABC veidotajā melodrāmā Visi mani bērni. Viņa darbs šova, it īpaši viņa tēls, kopā ar parenieku Grīnliju Smitu (ko attēloja Rebeka Budiga), izpelnījas plašu kritiku. 2000. gadā, viņš pozēja kails priekš Grega Gormana "Kā es to redzu" grāmatā, kurā redzamas tikai fotogrāfijas.