Dalībnieks:ViestursL

Vikipēdijas lapa
ViestursL
Šis dalībnieks ir vīrietis
tuŠis dalībnieks vēlas, lai viņu uzrunā uz Tu
lvŠim lietotājam latviešu valoda ir dzimtā valoda.
en-4 This user is able to contribute with a near-native level of English.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
ru-2 Этот участник хорошо знает русский язык.
it-1 Questo utente può contribuire con un italiano di livello semplice.
fr-1 Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
Šis dalībnieks Vikipēdijā ir tikai
12 gadus, 9 mēnešus un 27 dienas.

Par mani

Zemāk minēto tēmu saraksts nav izsmeļošs, jo interesē vai savulaik interesējušas arī daudzas citas tēmas - no zinātniskām līdz gluži sadzīviskām. Tāpat pieļauju iespēju arī tulkot no svešvalodām. Kā jau infokastē redzams, pirmkārt tie varētu būt tulkojumi no angļu valodas - kā nekā to esmu apguvis visilgāk gan skolas, gan augstskolas solā, un arī pašlaik jau ilgāku laiku lietoju gan personiskām, gan darba vajadzībām. Pārējo valodu (visas savulaik ilgāku vai īsāku laiku apgūtas) pašnovērtējums - aptuvens; attiecībā uz rakstisku informācijas materiālu sapratni, visticamāk, kādu līmeni augstāks.

Darba grafiks

Studiju un darba dēļ nevaru apņemties veltīt konkrētu laiku darbam Vikipēdijā - viss būs atkarīgs no dažādiem blakus apstākļiem. Tomēr pieļauju, ka no ilgstošiem nekā nedarīšanas periodiem būs jācenšas izvairīties. Arī lietotāja lapu ar laiku iecerēts savest "labākā kondīcijā" par šo visai ātri uzmesto ievadu - piemēram, kad būs iemesls palepoties ar savu devumu ;)

Intereses

  • Tiesību zinātne - studiju dēļ pašlaik aktuālākā nozare; liela daļa rakstu un esošā materiāla papildinājumu varētu būt saistīti ar šo jomu, piemēram, dažādas tiesību nozares, tiesību vēsture, vietējās un starptautiskās iestādes un institūcijas u.c.
  • Sports - dažādi sporta veidi, arī Latvijai netradicionāli, kā arī sporta vēsture
  • Kosmonautika - galvenokārt informācija par NASA programmām
  • ...