Mihails Aņisins

Vikipēdijas lapa
Mihails Aņisins
Михаил Анисин
Personas dati
Dzimis 1988. gada 1. martā (36 gadi)
Valsts karogs: Krievijas PFSR Maskava, Krievijas PFSR
Augums 168 cm
Svars 70 kg
Sporta veids Hokejs
Pozīcija Uzbrucējs
Nūjas tvēriens Kreisais
Profesionāļa karjera 2004—pašlaik
Kluba informācija
Klubs Valsts karogs: Kazahstāna Karaghandi "Saryarka"
Līga VHL
Nacionālā izlase
Sezonas Valsts
2012—pašlaik Flag of Krievija Krievija
Papildinformācija
Sasniegumi un apbalvojumi

Infokaste atjaunota 2017. gada 12. janvārī.

 
Medaļas
Gagarina kauss 1

Mihails Aņisins (krievu: Михаил Вячеславович Анисин; dzimis 1988. gada 1. martā Maskavā) ir krievu hokejists, uzbrucējs. Pašlaik (2017) viņš spēlē Krievijas Augstākās līgas komandā Karaghandi "Saryarka".

Viņa tēvs Vjačeslavs arī bija profesionāls hokejists.

Spēlētāja karjera[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Savu profesionālā spēlētāja karjeru Aņisins uzsāka 2004.—05. sezonā, kad spēlēja Maskavas "CSKA-2" rindās Krievijas Pirmās līgas ietvaros. Nākamajā sezonā 7 spēles viņš aizvadīja arī Krievijas Augstākās līgas klubā Voskresenskas "Himik", bet 2006.—07. sezonā debitēja Krievijas Superlīgā, aizvadot 10 spēles "CSKA" pirmajā sastāvā. Vēlāk viņš pievienojās Maskavas "Krilia Sovetov", kas pēc sezonas beigām izkrita uz Augstāko līgu. "Krilia Sovetov" rindās Aņisins aizvadīja visu 2007-08 sezonu.

2008.—09. gada sezonā viņš pievienojās Novosibirskas "Sibirj" vienībai, kuras sastāvā aizvadīja nākamās divas sezonas. 2010. gada vasarā viņš pievienojās Čerepovecas "Severstal" rindām, taču sezonas vidū pārcēlās vispirms uz Hantimansijskas "Jugra", taču tad arī Čehovas "Vitjaz".

2012. gada ievadā Aņisins pievienojās Maskavas "Dinamo" vienībai, sezonas izskaņā izcīnot Gagarina kausu. Nākamās sezonas gaitā, konflikta ar galveno treneri Oļegu Znaroku dēļ, Aņisins pārcēlās uz Čerepovecas "Severstal" rindām. 2013. gada jūnijā noslēdza divu gadu līgumu ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik", taču gadu vēlāk pievienojās jau jaunizveidotās HK Soči sastāvam.

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]