Veidnes diskusija:Futbolista infokaste

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Ko šajā infokastē nozīmē tie nepaskaidrotie krusti pie spēļu un vārtu skaita? (kā rakstā Paks Čisons) --Kikos 14:32, 9 jūnijā, 2010 (UTC)

Šķiet, ka paskaidrojums parādās tikai tad, ja pievieno klubu karjeras rindiņas. --Papuass 14:36, 9 jūnijā, 2010 (UTC)

Taču sen jau bija izveidota gandrīz identiska kaste. Ierosinu šo steidzami dzēst un rakstus izlabot, iekļaujot vecāko un latviskoto Futbolista info. --SpeedKing (runāt  · devums) 09:30, 28 jūnijā, 2010 (UTC)

  • - Neatbalstu, šī infokaste ir pilnīgāka nekā tā vecā... valodas stilu, ja kas, var mainīt --Dark Eagle 11:02, 28 jūnijā, 2010 (UTC)
Kas šajā infokastē ir, kā nav vecajā? --SpeedKing (runāt  · devums) 11:18, 28 jūnijā, 2010 (UTC)
Kārtība! Te par katru klubu, kur spēlējis futbolists ir atsevišķas ailes, bet tajā viss kopā, tāpēc kad strādā ar to veidni vajag būt ārkārtīgi (!) uzmanīgam. Ja kāds anonīms gribēs kaut ko atjaunot, viņš var parasti dažus datus izdzēst --Dark Eagle 11:46, 28 jūnijā, 2010 (UTC)
Vieglāk ir to izlabot vecajā kastē (pievienojot dažas papildus ailes), nekā jaunajā latviskot ailes (izmainot tikpat kā visu). --SpeedKing (runāt  · devums) 11:53, 28 jūnijā, 2010 (UTC)
Vecajai taču priekšā teikts, ka to nevajag izmantot, ja kāds tam ir klausījis, tad šai kastei butu jābūt populārākai. Starp citu, mums laikam ir arī trīs kastes hokejistiem, īsti nesapratu kapēc, bet šī kaste dizainiski izskatās līdzīga hokejistu pedēai versijai, varbūt var tad ieviest visām sportistu kastēm vienotu stilu. Plus ir kaut kādi Latvijas laika hokejisti/futbolisti, kuriem vajadzētu abas likt - jautājums attiecīgi vai nevaadzētu sādiem gadījumiem veidu kā apvienot vienā ~~Xil (saruna) 11:43, 28 jūnijā, 2010 (UTC)
To veidni pirms mēneša pielika Dark Eagle neizprotamu iemeslu dēļ. Par hokejistiem — redzu tikai divas infokastes, tomēr tur viena patiesi ir informatīvāka un otro pēc tās izņemšanas var likvidēt (der arī beidzot izņemt un likvidēt flagicon). Tādas apvienotās infokastes varētu taisīt tad, ja tās visas tiktu apvienotas vienā (tajā, kas pašlaik ir Personas infodaļa). Tomēr tas apgrūtinātu datu ievadīšanu rakstā, tādējādi darbojoties pretēji tam, kā veidnei vajag darboties un kam tā ir paredzēta. Angļi mēdz šādos gadījumos likt vairākas infokastes (sacīkšu braucējiem vai plašāka profila pārstāvjiem), tomēr tas, manuprāt, izskatās neglīti. --SpeedKing (runāt  · devums) 11:53, 28 jūnijā, 2010 (UTC)
Būtu jābūt hokejists, infokaste hokejists un hokejista infokaste v2. Ja liek divas infokastes rakstā kur maz teksta tizli izskatās.
P.S. Kurš idiots izdomāja, ka infokastu nosaukumos jāmaina vārdu kārtība ? ~~Xil (saruna) 12:01, 28 jūnijā, 2010 (UTC)

Šī kaste tika ieviesta tāpēc, ka pārsvarā raksti tiek tulkoti no angļu valodas, kur tika realizēts klubu karjeras sadalījums pa laukiem, nevis izmantojot "br" tagu, kas radīja pamatīgu putru un reizēm radās problēmas ar karodziņu izmēriem (Ronijs Hodels). Jaunā veidne šo karjeras daļu ļauj lasāmā veida organizēt arī vikikodā. Lauku nosaukumi nav latviskoti, bet vai tas ir ārkārtīgi būtiski? --Papuass 11:53, 28 jūnijā, 2010 (UTC)

Vai vispār nevar uztisīt kasti tā, ka der gan angliski gan latviski ? (teiksim blakus salikt divus parametrus - if tas un tas latviski un if tas un tas angliski) Apnicis, ka visur viss vienmēr ir jāpārraksta ~~Xil (saruna) 12:05, 28 jūnijā, 2010 (UTC)
Zinu, ka atbildu ar novēlošanos. Par infokastu nosaukumios vārdu kārtību GreenZeb izdomāja. Par sportistu vienoto stilu: esmu to uzsācis darīt (vieglatlētiem, basketbolistiem, biatlonistiem + futbolam) ir apmēram 1 stila veidnes. Par veidni:hokejists - tos rakstus es kaut kad pārrakstīšu un tad varāsiet dzēst, taisīt rediktedu vai vēl kaut ko citu. to pašu ir doma ar veco basketbolista infokasti darīt.--FRK (runas/darbi) 14:39, 29 jūnijā, 2010 (UTC)
Ak jā, visos rakstos būtu jābūt tikai "hokejista infokaste v2", tā ir mana (varbūt vēl kāda cita) akcija, tāda pati kā ar basketbolistiem.--FRK (runas/darbi) 14:41, 29 jūnijā, 2010 (UTC)
Un citi "idioti" viņam pievienojās šai gaišajā domā jeb viņš viens pats to paveica ? Izskatās, ka viss nav pārvietots un tagad pats velns neko nevar saprast. Es domāju, nevis vienādas vairākas kastes ar vienotu stilu, bet vienu kasti, kuru var izmantot gadījumā kad viņš ir sacenties vairākos sporta veidos. ~~Xil (saruna) 15:20, 29 jūnijā, 2010 (UTC)
Es laikam biju tas "idiots"... Vairākiem sporta veidiem ir domāta personas infokaste + infodaļa sportists. Varbūt kādreiz uzlabošu savu sportista infokasti un tad varēs to lietot.--FRK (runas/darbi) 07:32, 1 jūlijā, 2010 (UTC)

@Papuass: vai vari lūdzu pievienot dzimuma aili, lai var sakārtot Kategorija:P21: nesakrīt ar vērtību Vikidatos --Baisulis (diskusija) 2022. gada 26. februāris, plkst. 01.36 (EET)[atbildēt]

@Edgars2007: varbūt vari izlīdzēt?--Baisulis (diskusija) 2022. gada 2. aprīlis, plkst. 10.24 (EEST)[atbildēt]