Veidnes diskusija:Valodas infokaste

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kam šī veidne ir vajadzīga ? Mums jau ir divas infokastes valodām - Veidne:Language un Veidne:Valoda, domāju, ka tās pašas vajadzētu apvienot nevis taisīt jaunas ~~Xil...sist! 17:02, 1 februārī, 2008 (UTC)

Jā, ļoti līdzīgas. Bet Infobox valodām ar blīvu informāciju izskatās labāk. Funkcionāli vienādas (vismaz uz vācu valodas piemēra; sk. Lietotājs:Kikos/Valodas). Vai tad nevar pastāvēt abas? --Kikos 18:02, 1 februārī, 2008 (UTC)
Kāda jēga? Labāk apvienot un izmantot labāko. --SpeedKing 18:11, 1 februārī, 2008 (UTC)
Labi, bet kas ir labākais? Man (personīgi) labāks liekas šis variants. Veidne:Valoda vienkārši visur jāaizvieto ar vienu no divām Language. Veidne:Language vienmēr būs stipri garāka (dēļ nesamazināto fontu). Un paši ziniet, kā mums ir ar tekstu rakstīšanu :-] Būs garāki tukšie laukumi. --Kikos 18:17, 1 februārī, 2008 (UTC)
Mans viedoklis - atstāt vienu, labāko. Labākā ir pilnīgākā un labāk noformētā. Vednes fonta izmēram jābūt mazākam par pamatteskstu, kā tas ir šai veidnei un, piemēram, jaunajām valstu veidnēm. --Papuass 18:20, 1 februārī, 2008 (UTC)
Šī, šķiet, ir labākā, tomēr jāpārveido uz latviskotu nosaukumu, piemēram, Infokaste valoda. --SpeedKing 18:23, 1 februārī, 2008 (UTC)
Nosaukumu varbūt labāk atstāt kā ir. 1) mazāk jucekļa pie raksta taisīšanas (nav jāštuko, kura veidne jātulko, kura ne) 2) visas saistītās veidnes tik un tā angliski. 3) ja vēl kāds mopsis kā es (kurš nezina, ka veidnes jau eksistē) satulko savas, tad pēcāk nevajag labot visas iekšas, tikai jāpārliek veidnes nosaukums raksta sākumā. --Kikos 18:36, 1 februārī, 2008 (UTC)
Un vispār, kāpēc nav lapas ar nosaukumu Infokastes, kur būtu visas labākās un aktuālākās veidnes? Jaunajiem (un ne tikai) lietotājiem tas būtu ļoti noderīgi. --Kikos 18:36, 1 februārī, 2008 (UTC)
Ir wikipedia:visas veidnes, bet to kādam ir jāuztur (veidņu saraksts neatjaunojas automātiski) un tur ir visas veidnes. Infokastēm labāk būtu wikipedia:infokastes, lai būtu wikipedia, nevis main, namespacē. Šo kontrukciju arī kādam būs jāuztur. -Yyy 18:41, 1 februārī, 2008 (UTC)
Vēlreiz skaidroju: es vikipēdijā esmu galīgi zaļš gurķis. Meklētājā iesitu "veidnes" un ko es dabonu? Bet ne taču wikipedia:visas veidnes! Mani izvazā pa veselu čupu lapām un gudrāks netieku... Šito wikipedia:visas veidnes vajag pārnest uz vienkārši Visas veidnes ar redirektu no veidnes un infokastes. Par šo lapu šodien pirmo reizi uzzināju! ŠKROBA! --Kikos 18:50, 1 februārī, 2008 (UTC)
Ir jau Kategorija:Infokastes, atliek tikai pielikt tās infokastes, kas tur vēl nav. Tāpat ir vispārīga Kategorija:Vikipēdijas veidnes, vienkārši jācenšas tās veidnes pienācīgi kategorizēt. --ScAvenger 18:53, 1 februārī, 2008 (UTC)
"Visas veidnes" būtu main namespacē, "wikipedia:visas veidnes" ir wikipedia namespacē. Šī lapa nav enciklopēdijas raksts tāpēc tai nevajadzētu atrasties main namespacē. Vispārīgas nozīmes metadatus ir paredzēts likt wikipedia namespacē. Lai ar meklēšanu varētu atrast lapas, kas atrodas citās namespacēs, pie meklēšanas vajag pieēksēt, lai meklē arī citās namespacēs (ar pirmo piegājienu gan, laikam to nevar izdarīt). -Yyy 18:58, 1 februārī, 2008 (UTC)
Sāpe tāda, ka man valodu infokastes neizdevās atrast arī ar ķeksēšanu. Arī "main" namespacē varētu ielikt kādu rakstu par šo tēmu. Tādu prastu-prastu. Ar linkiem uz attiecīgajām vietām "wikipedia namespacē". No savas pieredzes saku, ļoti būtu noderīgi. Varbūt arī jaunie autori tad rakstītu mazliet saturīgāk, ja viņiem populārāk paskaidrotu, ko un kā dara. Palīdzības lapā bez priekšzināšanām grūti ko saprast. --Kikos 19:05, 1 februārī, 2008 (UTC)
hmmm... Meklējot "veidnes" (ja ir ieķeksēts lai meklē arī "wikipedia" namespacē), pirmais rezultāts bija tās "wikipedia:visas veidnes" (lapu neatvēra bet bija pirmais rezultāts sarakstā). (ja nav ieķeksēts, lai meklē "wikipedia" namespacē, tad gan vispār neatrada). Par palīdzības lapu piekrītu - tā tiešām nav pietiekoši labā kondīcijā. -Yyy 19:15, 1 februārī, 2008 (UTC)
mjaaa... Pamēģiniet sameklēt "veidne valoda". Loģisks formulējums? Ne visi zina, ka tā štuka saucas Infobox vai Infokaste. --Kikos 19:22, 1 februārī, 2008 (UTC)
Veidņu nosaukumus var pāradresēt ~~Xil...sist! 19:26, 1 februārī, 2008 (UTC)
vikipēdijas meklētājs jau ir zināms, kā diezgan draņķīgs (google atrod, bet tas var būt ķēpīgi). Visas eksistējošās veidnes var atrast visu lapu alfabētiskajā sarakstā (pagaidām vēl tās ir daudzmaz pārskatāmā daudzumā) special:allpages un pie "lapas veids" izvēlas "veidne" -Yyy 19:30, 1 februārī, 2008 (UTC)