Vikipēdija:Pamācība (Kopsavilkums un papildu info)

Vikipēdijas lapa

Tas īsumā viss! Tagad tu zini visu būtiskāko par Wikipēdijas papildināšanu. Varbūt tev ir kādi komentāri vai pārdomas? Kaut kas šajā pamācībā nebija pietiekami labi izskaidrots? Vēlies uzzināt par kaut ko, kas šeit nav minēts? Dod mums ziņu šīs lapas diskusiju lapā.

Protams, visu iemācīties nav iespējams. Mēs centāmies šo pamācību uzrakstīt pietiekami īsu, lai tu pēc iespējas drīzāk varētu ķerties bullim pie ragiem. Tomēr daudzas tēmas netika pieminētas un tādēļ šajā lapā ir vairāki linki uz lapām ar informāciju, kas varētu tev noderēt. Bet arī tas nav viss. Gan šķirkļus, gan arī informāciju par Vikipēdiju rediģētāji regulāri papildina, tāpēc vari būt drošs, ka vienmēr varēsi atrast kaut ko jaunu - galvenais nezaudē interesi. ;)

Jāpiebilst, ka šajā lapā atrodamie linki lielākoties (bet pagaidām) ir angļu valodā, bet arī tad, ja tā nav tava stiprā puse, vari spiest uz tiem linkiem, jo ļoti iespējams, ka tur atradīsi linkus uz to pašu informāciju arī citās valodās. Ja arī tad kaut kas nav skaidrs, nekautrējies - dod ziņu un wikipēdieši centīsies palīdzēt!

Padomi un vispārīga informācija[labot pirmkodu]

Specifiskas pamācības[labot pirmkodu]

Norādes par stilu un paņēmieniem[labot pirmkodu]

Linku katalogs: Stils un praktiski padomi

Norādes par kopienu un tās politiku[labot pirmkodu]

  • Lielā vārdnīca izskaidro citu rediģētāju izmantotos apzīmējumu, frāzes, utt.
  • Kopienas portāls satur linkus uz kopienas resursiem, šis links vienmēr ir atrodams navigācijas joslā.

Linku katalogi[labot pirmkodu]

  • "Utilītas" ir plašāks linku katalogs nekā kopienas portāls.

Tehniskas norādes[labot pirmkodu]