Vikipēdijas diskusija:Ziedojumi

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Man te iekrājusies pusdiennauda par vairākām dienām. Gribēju pārskaitīt naudiņu wikipēdijai, bet nekur nav atrunāti kontu numuri un bankas.

Latvijas iedzīvotājiem vispieejamākais variants ir moneybookers.com. Šai kompānijai ir LVL konts Rietumu Bankā, līdz ar to par pārskaitījumu gandrīz nekas (visdrīzāk tikai 0,20 Ls) nav jāmaksā. Vairāk info skat. Wikipedia:Ziedojumi. No savas puses varu piebilst, ka esmu izmantojis tās kompānijas pakalpojumus un nauda tiešām nonāk galamērķī. Šādu apmaksas veidu iesaka arī SkypeOut. --Jūzeris 20:39, 10 feb. 2005 (UTC)

Tikko pārskaitīju Vikmēdijai no savas kartes (Hansabankas VISA) caur PayPal / Credit Card http://wikimediafoundation.org/wiki/Fundraising tikai tur (Paypalā) jāpiereģistrējas un nekādu problēmu, latus automātiski nokonvertēja uz dolāriem. Saites, kas ir lapā, sen laiks mainīt--FolkRock 17:19, 5 novembrī, 2007 (UTC)

Nodokļu atlaides ?[labot pirmkodu]

Saskaņā ar to, kas rakstīts dotajā saitē uz ziedot.lv, nodokļu atlaides var saņemt tikai ziedojot Latvijā reģistrētiem iestādījumiem, kuriem ir īpašs statuss. Wikimedia Foundation ir Amerikā un mums nav nekādas reģionālas nodaļas - vai to tekstu nevajadzētu ņemt ārā ? ~~Xil (saruna) 22:13, 8 augustā, 2008 (UTC)

Ziedošana pa pastu[labot pirmkodu]

Nez tā adrese un metode vēl aktuāla? Angļiem no šīs lapas ir redirekts uz Fundraiser lapu. --Papuass 09:35, 22 novembrī, 2011 (UTC)

Aktuāli?[labot pirmkodu]

Man izskatās, ka informācija ir novecojusi, vajadzētu pāradresēt uz WMF Fundraising lapu. --Papuass (diskusija) 2016. gada 8. janvāris, plkst. 09.49 (EET)[atbildēt]

Vēl izlasot, kas te diskusijā sarakstīts... --FRK (diskusija) 2016. gada 8. janvāris, plkst. 09.53 (EET)[atbildēt]