Dalībnieka diskusija:Clone00009

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Paldies par Jūsu centību, tomēr vajadzētu sakārtot to milzumu sarkano vikisaišu uz angliskajiem terminiem - latviešu vikipēdijā tādas nemēdz izmantot. Sarkanas saites kā tādas, protams, var būt, bet tām jāved uz vajadzīgiem latviskiem rakstiem. Tāpat nebija, piemēram, jādzēš saites uz citvalodu vērtīgajiem rakstiem. Veiksmi darbā! --ScAvenger (diskusija) 21:51, 12 jūnijā, 2014 (EEST)

Es ņēmu oriģinālo angļu valodas tekstu un saglabāju tajā esošās saites. Tās, kas veda uz angļu valodas lapām, tika automātiski pārvērstas par sarkanām saitēm latviešu Vikipēdijā, ja nepastāv attiecīga lapas latviskā versija. Dažās vietās tas nebija noticis, tādēļ palika saites uz citas valodas resursiem, ieprieš to nepamanīju - noņēmu liekās saites. Es gan negribu viennozīmīgi piekrist tam, ka jāņem nost visas sarkanās saites, jo tās lasītājam identificē to, ka šāds raksts ir atrodams Vikipēdijā, tikai citā valodā. Man tas šķiet informatīvāk. Vai tiešām jāņem nost visas sarkanās saites? Clone00009 (diskusija) 23:39, 13 jūnijā, 2014 (EEST)Clone00009
Saites uz anglisko terminu tādā formā, it kā tas būtu latviešu valodas raksts, obligāti jāņem ārā. Raksts būtu pavisam labs, ja ne tas angļu saišu lērums. Labāk vispār nekādas vikisaites, nekā tādas maldinošas (labāk, protams, lai tās vestu uz latviskiem rakstiem — esošiem vai vēl neesošiem). Var lietot veidni Saite-starpviki, bet tā paredzēta īpašiem gadījumiem — kad termins ir tik rets, ka latviski pārskatāmā laikā par to neviens neuzrakstīs. Šī veidne dod tādu saiti kā šeit (veselu skaitļu pārplūde). Sīkāk var palasīt diskusijā (sadaļa Turpinot par vikisaitēm). Arī šeit (sadaļa Vikisaites) un šeit. --ScAvenger (diskusija) 03:05, 14 jūnijā, 2014 (EEST)
Paldies, tagad ir daudz labāk. --ScAvenger (diskusija) 13:20, 14 jūnijā, 2014 (EEST)
Salaboju sarkanās saites un noņēmu nost lieko. Literatūras sarakstā palika 3-4 sarkanas saites uz JSTOR, PMC, PMID, kas laikam nāk no angļu valodas veidnēm. Tas es līdz galam nesaprotu, kā salabot, taču manuprāt var arī palikt, jo netraucē uztvert atsaucē norādīto avotu.
Jā, tam visam ir jāpaliek. --FRK (diskusija/devums) 14:18, 14 jūnijā, 2014 (EEST)

Smilšu kaste[labot pirmkodu]

Sveiki! Mani sauc Edgars2007. Vikipēdijas sakārtošanas nolūkos tiek dzēstas to dalībnieku, kas nav aktīvi Vikipēdijā, vecās smilšu kastes, kā arī tās dalībnieku lapas, kas neatbilst noteikumiem (pārsvarā tā ir dažādu organizāciju, personu reklāma). Ja tomēr turpmākajā darbā ir nepieciešamība atjaunot smilšu kastes saturu, droši saki to šeit. Ja rodas citi jautājumi, vari tos droši šeit uzdot. Paldies! --FRK (diskusija) 2015. gada 21. septembris, plkst. 03.01 (EEST)[atbildēt]