Dalībnieka diskusija:Erenpreiss workshop

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Erenpreiss workshop. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 14:14, 27 janvārī, 2014 (EET)

Lūgums norādīt izcelsmi un autortiesību statusu ielādētajiem attēliem, citādi tie tiks dzēsti. --ScAvenger (diskusija) 21:04, 3 februārī, 2014 (EET)

Vēlreiz atgādinu par attēliem. Vismaz izcelsmes avots taču ir zināms? --ScAvenger (diskusija) 20:06, 5 februārī, 2014 (EET)

Tiešām ir tik grūti ierakstīt attēlu lapās, no kurienes tie ņemti? No grāmatas, no žurnāla, avīzes, interneta lapas? --ScAvenger (diskusija) 12:35, 6 februārī, 2014 (EET)

Paldies, šādi būs pietiekami labi. Lai rediģētu attēla lapu, pašu attēlu nevajag no jauna ielādēt, attēla lapu var mainīt tāpat, kā citus Vikipēdijas rakstus. Foto autors tajā grāmatā laikam nebija dots? --ScAvenger (diskusija) 13:23, 6 februārī, 2014 (EET)

Sveiki, ScAvenger! Ar labošanu, atsauču papildināšanu iet ļoti lēni. Foto autori nav zināmi. --Lietotājs:Erenpreiss workshop (diskusija)

Nekur jau arī nav jāsteidzas. Ja autors nav zināms, bet attēls ir acīmredzami vecs, jālieto licences veidne {{PD-nezināms}}. Noteikti jācenšas norādīt visu pieejamo informāciju par attēla izcelsmi. --ScAvenger (diskusija) 14:38, 7 februārī, 2014 (EET)

Ok, sapratu. Sakiet lūdzu un palīdziet - kā var izmanīt vispār šķirkļa nosaukumu - vēlos izmanīt divu šķirkļu nosaukumus, kā to var izdarīt? --Lietotājs:Erenpreiss workshop (diskusija)

Nospiediet trijstūrīti pa kreisi no meklēšanas loga — tur būs komanda "Pārvietot". --ScAvenger (diskusija) 21:37, 10 februārī, 2014 (EET)