Dalībnieka diskusija:Jānis Dreimanis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts Vikipēdijā! Paldies par informāciju, kas saistās ar Latvijas entomoloģiju un kukaiņiem. Vienīgi ir ieteikums, lai informācija būtu uzskatāmāka, ir vēlams pievienot attēlus, kā arī saites ar citām valodām un šķirkļa kategoriju. Ja ir kādi jautājumi, vari droši jautāt. --Jānis U. 17:38, 29 augustā, 2007 (UTC)

Sveiks! Patīkami redzēt šeit cilvēku, no kura nojaušama kompetence savos šķirkļos. Viena lieta - būtu noderīgi izlasīt šo te rakstu - Palīdzība:Contents. Būt derīgi ievērot visādus sīkumus, kuri pieņemti raktu noformejumā, kaut vai - raksta subjektu izmantot ka pirmo vārdu un izcelt ar bold, ārējās saites likt atsevišķā sadaļā, izmantot atsauces un citas lietas. Piemēram var paskatīt angļu Vikipēdijas Featured rakstus (mūsējiem pietrūkst dažu lieu, pirmkārt jau atsauces), piemēram šo par Hjūstonu. Vēlu veiksmi un tā turpināt! --Papuass 13:15, 30 augustā, 2007 (UTC)

Sāku rakāties pa Taviem rakstiem, bet aizmirsu galveno - "laipni lūdzam un paldies par rakstiem." :) --Feens 19:28, 30 augustā, 2007 (UTC)