Dalībnieka diskusija:Labaisjv

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Labaisjv. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 11:38, 10 martā, 2012 (UTC)


Vikipēdija nav paredzēta sava CV ievietošanai. Tā ir enciklopēdija un domāta rakstu veidošanai par nozīmīgām tēmām. Lietotājiem var būt savas personīgās lapas ar informāciju par sevi, bet šajā gadījumā tā ir pašreklāma. Lūgums to aizvākt, citādi lapa tiks dzēsta. --ScAvenger (diskusija) 12:17, 10 martā, 2012 (UTC)

Atkārtots lūgums nenodarboties šeit ar pašreklāmu. Ir jāgaida, kad kāds cits par Jums uzrakstīs. --ScAvenger (diskusija) 13:01, 17 martā, 2012 (UTC)


Pag, es kaut ko nesaprotu. Kāpēc, piemēram, dzejnieka Kārļa Vērdiņa lapa nav pašreklāma, bet mana gan ir?—Šo komentāru pievienoja Labaisjv (diskusijadevums).

Es tā kā gaidu atbildi. Citādi izklausās jocīgi, ka Jūs būsiet tas, kas izlems nozīmības jautājumu.—Šo komentāru pievienoja Labaisjv (diskusijadevums).

Protams, ka ne jau es vienpersoniski (neesmu speciālists attiecīgajā jomā). Pagaidām nekas nav izdzēsts, gaidīsim, ko teiks citi lietotāji. Varam pat balsošanu sarīkot :) Rakstu Kārlis Vērdiņš veidojuši vairāki cilvēki; visticamāk, starp tiem nav bijis rakstā apskatāmais cilvēks. Par tēmu ir arī raksti citu valodu vikipēdijās. --ScAvenger (diskusija) 13:32, 17 martā, 2012 (UTC)

Nu, lieliski. Par to, ka Vērdiņa lapu nav veidojis Vēdiņš, gan man varat nestāstīt. ;) Bet neba man liela vajadzība. Kā lapu var izdzēst?—Šo komentāru pievienoja Labaisjv (diskusijadevums).

Kamēr jautājums nav izlemts, nekas netiks dzēsts. Nevajag visu tik sakāpināti uztvert. Kas ir rakstu autors, vai vismaz autora IP adresi, var redzēt raksta hronoloģijā (ja autoram ir arī cits nopietns devums Vikipēdijai, attieksme ir savādāka). Par rakstiem par sevi var palasīt, piemēram, šeit. --ScAvenger (diskusija) 13:47, 17 martā, 2012 (UTC)

Info jau ieliku citur, tā kā var droši dzēst, jo pats nezinu, kā to izdarīt.—Šo komentāru pievienoja Labaisjv (diskusijadevums).

Kā vēlaties. --ScAvenger (diskusija) 14:11, 17 martā, 2012 (UTC)

Un kā man izdzēst savu lietotāja kontu?—Šo komentāru pievienoja Labaisjv (diskusijadevums).

Kontu nav iespējams izdzēst, var izdzēst tikai tā saturu. --ScAvenger (diskusija) 15:01, 17 martā, 2012 (UTC)

Par diskusiju dzēšanu; tās vai nu arhivē vai neaiztiek ~~Xil (saruna) 09:12, 30 martā, 2012 (UTC)

Diskusijas nedzēšam[labot pirmkodu]

Vikipēdijā diskusijas netiek dzēstas. --Treisijs (diskusija) 10:16, 22 janvārī, 2013 (EET)