Dalībnieka diskusija:Laurijs/LUN v2.0

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Tikai garāmejot: lasot šo tekstu, rodas iespaids, ka Vikipēdijā darbojas gandrīz vienīgi ļaundari, huligāni un citas sabiedriski nevēlamas personas..--JT 18:12, 19 decembrī, 2011 (UTC)

Vai arī noteikumu autors ir paranoiķis ;) --Zemgalietis 18:23, 19 decembrī, 2011 (UTC)
Praksē šos noteikumus tā nopietni pielietot nākas visai reti un labi, ka tā. --ScAvenger 18:29, 19 decembrī, 2011 (UTC)
O, kas tad mums te no skapja lien ārā ;) Es teiktu, ka mana darbība administrējot praktiski tikai ir balstīta uz šiem noteikumiem, jo tur jau nav rakstīts tikai tas, kā bloķēt, bet arī kā brīdināt un komunicēt. Nav jau arī tā, ka vandaļi gāztu apkārto šo bodi, bet darbs tiek darīts un iespējams arī tādēļ, ka administrācija ir modra, viņi daudz maz liek mums mieru. Vienkārši sērfojot pa lapām visdrīzāk maz sanāk saskarties ar samērā regulāriem stulbu cilvēku labojumiem un rupeklībām rakstos, un tā kā mēs (un daži apzinīgi ne-administratori ... paši zinat kuri ;) ) cenšamies to visu operatīvi novērst, tad saskarties ar vandalistu pēdām sanāk reti un rodas iespaids, ka "viss taču ir kārtībā", bet līdz ko pāris tādi indivīdi operatīvi netiktu bloķēti, tad ilgi vēl vajadzētu aiz viņiem vākt. Tomēr tas, ka 100 mazie gariņi nevar sataisīt tik lielas galvassāpes kā viens muļķis, tas arī ir fakts.
P.S. Šie noteikumi jau šī gada maijā tika apstiprināti un tas nav nekāds jaunums ... tas speciāli JT :) --Digital1 20:28, 19 decembrī, 2011 (UTC)