Dalībnieka diskusija:Sabine.saua

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Sabine.saua. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 10:59, 22 novembrī, 2012 (UTC)

Ķekavas novads[labot pirmkodu]

Esiet sveicināti Vikipēdijā. Ja Jūs vēlaties (vai Jums ir uzdots) papildināt rakstu par Ķekavas novadu, tas būs jādara pēc šeit pieņemtās shēmas un raksta struktūras. Ievērojot noformēšanas principus un enciklopēdisko izklāsta stilu. Labi paraugi ir Mālpils novads, Rēzeknes novads, Ģibuļu pagasts, Kuldīga un vairāki citi līdzīgas tematikas raksti. Jūs protams varat turpināt līdzīgā stilā darboties, kā līdz šim, bet tad jārēķinās ar to, ka ja nevienam citam nebūs vēlēšanās Jūsu pienesumu salabot, tas tiks dzēsts. Šeit ir enciklopēdija, šis nav tūrisma portāls. Ja ir kādas problēmas vai grūtības ar kodu, jautājiet šeit, Jums palīdzēs. Veiksmi vikidarbā! --Kikos (diskusija) 13:17, 22 novembrī, 2012 (UTC)

Turklāt lielākā daļa teksta ir vienkārši pārkopēta no vietnes kekava.lv, pārkāpjot autortiesības. Ja tas netiks pārrakstīts saviem vārdiem, Jūsu devumu nāksies atcelt. --ScAvenger (diskusija) 05:34, 3 decembrī, 2012 (UTC)
Ieteiktu ielūkoties Svarīgākajā pamatinformācijā, kā tiek veidotas atsauces. Tas sveiciena teksts ne velti tiek piedāvāts visiem jaunajiem lietotājiem. Lūgums, veicot nelielas izmaiņas, izmantot pogu "Parādīt pirmskatu" un rakstu saglabāt retāk. Tā būs ērtāk orientēties raksta izmaiņu statistikā un tā lieki netiks piesārņota. --Laurijs (diskusija) 11:56, 3 decembrī, 2012 (UTC)